دوره 67, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
بافتشناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)در تحقیق حاضر تکامل بافتشناسی دستگاه گوارش ماهی کلمه از مرحلة تفریخ تا بچهماهی انگشتقد به مدت 53 روز در شرایط طبیعی زیستگاه مرحلة نوزادگاهی این ماهی بررسی شد. سنین 1، 4، 10، 18، 28، 39 و 53روزگی برای مطالعات بافتشناسی ...
 
- 
بررسی برخی از خصوصیات ریختسنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آبهای خلیج فارس در استان هرمزگان (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)در این مطالعه برخی خصوصیات ریختسنجی خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus شامل طول و پهنای کاراپاس، طول و پهنای چنگال و پهنای شکم در دو جنسیت نر (151 عدد) و ماده (158 عدد) اندازهگیری و شیب رگرسیون بین رشد ...
 
- 
بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیشفینگرهای تولیدشده از گوشت چرخشدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)عصارههای گیاهی یکی از منابع خوب آنتیاکسیدانی و مواد ضد میکروبیاند. نیاز به آنتیاکسیدانهای طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گستردهای در دهههای اخیر شده است. هدف از این پژوهش بررسی اثر عصارة ...
 
- 
بررسی فعالیت کولین استرازی بافتهای سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگانرود بهمنزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)شاخصهای زیستی سیستمهای هشدار اولیه در مواجهة جانداران آبی با آلایندهها هستند. در میان آنها اندازهگیری فعالیت آنزیمهای استرازی و خصوصاً کولین استرازها در بافتهای ماهی شاخصی برای مواجهه با آفتکشهای فسفرة آلی و ...
 
- 
مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)این تحقیق به منظور بررسی پروفایل اسید چرب عضله و کبد ماهی خواجو در دو جنسیت نر و ماده انجام شد. تعداد 18 نوع اسید چرب از انواع اسیدهای چرب اشباع (Saturated fatty acids)، تکغیراشباعی (Mono-unsaturated fatty acids) و ...
 
- 
مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)مطالعة حاضر از دی 1388 تا دی 1389 در دو اکوسیستم رودخانهای و دریاچهای دربارة رژیم دمای سالیانه، روابط بین طول و وزن کل و فاکتور وضعیت به تفکیک زیستگاه و جنسیت در ماهی خواجو با نام علمی Schizothorax pelzami انجام ...
 
- 
اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخصهای خونی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)این پژوهش به منظور ارزیابی تأثیر پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae به اختصار (YCW) در شاخصهای رشد، تغذیه، درصد بازماندگی، شاخصهای خونی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بررسی ...
 
- 
ویژگیهای شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)در این مطالعه ویژگیهای کیفی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی با درصدهای 25، 50، 75 و 100 درصد سوریمی با برگر ۱۰۰ درصد گوشت قرمز بهمنزلة شاهد بررسی شدند و بدین منظور ترکیب تقریبی، بافت، پارامترهای ...
 
- 
بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)در مطالعة حاضر محتوای مواد معدنی و اسیدهای چرب استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) بررسی شد. ...
 
- 
بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)آبزیان از مهمترین منابع غذایی انساناند، اما همزمان فلزات سنگین واردشده به اکوسیستمهای آبی را در بافتها و اندامهای خود جمع و در جریان چرخههای زیستی به سطوح غذایی بالاتر و درنهایت انسان منتقل میکنند. میگوها دستهای ...
 



