دوره 65, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
مقایسه تجمع آرسنیک در عضله و کبد پنج گونه ماهی بومی استان خوزستان (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)این تحقیق در سال 1389 به منظور بررسی و مقایسه تجمع عنصر آرسنیک در عضله و کبد ماهی شلج (Aspius vorax)، لوتک (Cyprinion macrostomus)، حمری (Barbus luteus) رودخانه کارون و ماهی مید (Liza klunzingeri) و بیاه (Liza macrolepis) ...
 
- 
تاثیرات دورههای نوری بلند مدت بر تاخیر روند تکامل گناد در ماهی ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 1. (بررسی جنبههای ساختاری) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)در این مطالعه، اثرات دو رژیم نوری با روشنایی بلند مدت بر روند تکامل تخمک و تغییرات ساختاری آن در ماهی ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد بررسی قرار گرفت. ماهیان قزلآلای رنگین کمان دوساله غیر بالغ با میانگین ...
 
- 
ارزیابی بازار مصرف آبزیان در شهر اصفهان (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)برای آگاهی از رفتار مصرف آبزیان و محصولات شیلاتی در سال 1389 در شهر اصفهان جمعآوری اطلاعات از 386 خانوار اصفهانی به طور تصادفی انجام شد. از آزمونهای هیدو و اسپیرمن برای وجود ارتباط معنیدار بین فاکتورها استفاده شد. نتایج ...
 
- 
بررسی ارتباط میان شاخصهای گنادی و پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون در مولدین مارماهی دهانگرد خزری (Caspiomyzon wagneri, Kessler 1870) در حوزه جنوبی دریای مازندران (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)آلودگیهای محیطی و تخریب رودخانهها مارماهی دهانگرد دریای خزر را در معرض خطر انقراض قرار داده و نیاز به حفاظت این گونه روز به روز بیشتر میشود، با این وجود اطلاعات پیرامون فیزیولوژی این گونه بسیار اندک میباشد. لذا تحقیق ...
 
- 
مقایسه برخی ویژگی های زیست شناسی ماهی Boleophthalmus dussumieri در استان های هرمزگان و بوشهر (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)در این مطالعه برخی ویژگیهای زیست شناسی شامل فراوانی طولی و سنی، ضریب چاقی، پارامترهای رشد برتالانفی در جمعیتهای گل خورک از گونه Boleophthalmus dussumieri در استانهای هرمزگان و بوشهر مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری ...
 
- 
بررسی تغییرات اسیدهای چرب ماهیکپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نمک سودشده و تعیین زمان ماندگاری آن در شرایط محیطی (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)این تحقیق با هدف شناسایی اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای ، و? هم چنین بررسی اثرات نمکسود کردن برروی اسیدهای چرب آن و تعیین زمان ماندگاری ماهی کپور نقرهای نمکسود شده در شرایط محیطی (Cْ 28-25) انجام گردید. پروفایل اسیدهای ...
 
- 
بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزلآلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)در این تحقیق، تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن متوسط 32/0±35/11 گرم مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش درون مخازن 700 لیتری با تراکم ذخیره سازی ...
 
- 
تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)این مطالعه به منظور بررسی اثر استفاده از باکتریهایBacillus subtilis و Bacillus licheniformis بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) انجام شد. در این آزمایش از سه سطح 102×1 (تیمار ...
 
- 
تغییرات زمانی جامعه فیتوپلانکتونی دریاچه زریبار در لایههای سطحی (نیم متری) آب (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-01-20)بررسی تنوع زیستی و تهیه لیست فیتوپلانکتونهای موجود در یک منبع آبی می تواند در کلیهی مطالعات آتی آن منبع مورد استفاده قرار گیرد. چنین مطالعاتی اطلاعات مفیدی را از وضعیت فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی اکوسیستمهای آبی خواهد ...
 



