تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)
(ندگان)پدیدآور
احمدنیای مطلق, حمیدرضافرهنگی, مهردادرفیعی, غلامرضانوری, فرزانهنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
این مطالعه به منظور بررسی اثر استفاده از باکتریهایBacillus subtilis و Bacillus licheniformis بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) انجام شد. در این آزمایش از سه سطح 102×1 (تیمار اول)، 104×1 (تیمار دوم)، 106×1 (تیمار سوم) باکتری (به نسبت مساوی از هر باکتری) به ازاء هر گرم غذا و تیمار شاهد (بدون پروبیوتیک)، در قالب یک طرح کاملاً تصادفی (4 تیمار و هریک در 3 تکرار) استفاده به عمل آمد. نتایج حاکی از آن بود که باکتریهای مورد استفاده به میزان معنیداری موجب افزایش وزن خشک و طول کل آرتمیا ارومیانا شدند (05/0P
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2013-01-201391-11-01
ناشر
دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایرانگروه شیلات دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
شاپا
2008-57292423-7809




