مرور دوره 66, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
- 
بررسی میکروسکوپی و ماکروسکوپی رسیدگی جنسی ماهی بیاه (Liza macrolepis) ماده در خور موسی، استان خوزستان (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-10-23)در این تحقیق برخی خصوصیات تولیدمثلی ماهی بیاه (macrolepisLiza) طی دورۀ یکساله به صورت ماهانه از آبان 1388 تا مهر 1389 در منطقۀ خور موسی واقع در استان خوزستان بررسی و 300 قطعه ماهی بیاه ماده صید ...
 
- 
تأثیر سطوح مختلف مکمل بتائین جیرة غذایی در شاخصهای رشد، کارآیی تغذیه و میزان بقای لارو ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca; Linnaeus, 1785) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-10-23)این مطالعه برای بررسی تأثیرات سطوح مختلف مکمل بتائین در شاخصهای رشد، کارآیی تغذیه و میزان بقای لارو ماهی سوف معمولی انجام گرفت. از روز دوازدهم پس از تفریخ (وزن اولیه 06/0±52/1 میلیگرم) لاروها به یکی از 6 جیرة فرمولهشدة ...
 
- 
ترکیب، فراوانی و زیتودة جامعة زئوپلانکتونی در مصب رودخانة حله، استان بوشهر، خلیج فارس (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-10-23)مصبها بهمنزلة یکی از پرتولیدترین اکوسیستمهای آبی به لحاظ اکولوژیکی و اقتصادی با اهمیتاند. در اکوسیستمهای مصبی زئوپلانکتونها گروه بسیار مهمی از جانوران و اساس شبکة غذاییاند و مراحل حد واسط در هرم غذایی پلاژیک را تشکیل ...
 
- 
تأثیر ویتامین C در میزان بقا و شاخصهای رشد بچهماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-10-23)آزمایشی برای ارزیابی میزان مناسب ویتامین C در رشد، بقا و شاخص کبدی در بچهماهیان آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) طراحی شد. پنج جیرۀ غذایی حاوی مقادیر مختلف اسید آسکوربیک شامل 0، 50، 100، 200 و 400 میلیگرم ...
 
- 
ارزیابی ذخایر ماهیان خاویاری در آبهای ایرانی دریای خزر با روش مساحت جاروبشده طی سالهای 89-1388 (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-10-23)در این تحقیق ذخایر ماهیان خاویاری در آبهای ایرانی دریای خزر با هدف تعیین ترکیب گونهای، فراوانی نسبی، فراوانی مطلق و میزان تودة زندة گونههای مختلف ماهیان خاویاری ارزیابی شد. به این منظور، 90 ایستگاه بر اساس طرح طبقهبندی ...
 
- 
بررسی توجیه اقتصادی پرورش خیار دریایی در منطقة خلیج چابهار (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-10-23)امروزه آبزیان دریایی، با توجه به ارزش غذایی بالا، در سبد غذایی خانوادهها جایگاه مناسبی پیدا کردهاند. یکی از آبزیان مهم پرورشی در آب دریا، خیار دریایی است. این جانوران به علت درصد پروتئین بالا، کندروئیتین سولفات، ...
 
- 
تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگیهای بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-10-23)تأثیر سطوح مختلف سفیدة تخم مرغ در بافت، رنگ، ظرفیت نگهداری آب، ویسکوزیته و ارزیابی حسی سوریمی تهیهشده از ماهی کپور معمولی بررسی شد. سفیدة تخم مرغ در مقادیر 3 و 2 و 1 درصد به خمیر سوریمی افزوده و به طور کامل با آن مخلوط ...
 



