مرور دوره 7, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینیهای خشک عرضه شده در شهر بیرجند
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-09-22)آلودگی میکروبی فراوردههای شیرینی از جمله مواردی است که باعث ابتلاء انسان به انواع بیماریهای قابل انتقال از راه دستگاه گوارش میشود. هدف از این تحقیق ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینیهای خشک عرضه شده در شهر بیرجند بود. بدین ...
-
بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونههای غذایی و انسانی به روش RFLP
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-09-22)استافیلوکوکوساورئوس یکی از عوامل مهم در ایجاد عفونت های بیمارستانی به شمار می رود. در این میان پرسنل بیمارستانی و مواد غذایی جز عوامل مهمی هستند که میکروب را به سایرین منتقل می نمایند. هدف ما از این تحقیق ...
-
تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-09-22)یکی از مهمترین چالشهای پیشروی صنایع لبنی کاهش یا حذف آفلاتوکسینها به خصوص آفلاتوکسین M1 است. از طرفی، تولید محصولات لبنی پروبیوتیک به منظور بهبود سلامت جامعه از اهداف دیگر صنعت لبنیات است. از اینرو در این تحقیق سعی شد ...
-
جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-09-22)در سالهای اخیر تولید داروهای ضد قارچی جدید، به دلیل مقاومت سموم قارچی و بیماریزا بودن آنها مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق اثر مهاری اسینتوباکتر جدا شده از غذاهای یخ زده بر علیه قارچهای بیماریزای ...
-
زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-09-22)شیر بز به دلیل دارا بودن قابلیت هضم بالاتر و خاصیت حساسیتزایی پایینتر نسبت به شیر گاو و همچنین به عنوان یک ماده غذایی عملگرا جایگزین مناسبی برای شیر گاو مطرح میباشد. از طرفی میتوان با افزودن پروبیوتیکها به شیر بز، ...
-
مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-09-22)نیتریت ها و نیترات ها از جمله موادی اند که بعنوان افزودنی جهت عمل آوری محصولات گوشتی (سوسیس) مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه سرطانزایی این مواد به دلیل ارتباط آن با تشکیل نیتروزآمینها ثابت شده است. برخی از عصاره ها و ...



