مرور دوره 1, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونههای شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده مصرف شیرخام و فرآوردههای لبنی حاوی سم آفلاتوکسین M1 نگرانیهای زیادی را در مصرف کنندگان ایجاد کرده است. هدف از این مطالعه، بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیرخام تولیدی استان قزوین بود. بدین منظور تعداد 170 نمونه شیر ...
-
جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris مهمترین باکتری عامل فساد آب میوه است و روشهای مناسب برای حذف این باکتری از آب میوه مورد توجه خاص میباشد. استفاده از فاژ در محصولات غذایی به تازگی برای کنترل ...
-
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده در این مطالعه اثر غلظت های مختلف نیسین (0، 25/0، 5/0 و 75/0 میکروگرم بر میلی لیتر) علیه باکتری های زئونوز استرپتوکوکوساینیایی و لاکتوکوکوسگارویه در فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچال مورد بررسی ...
-
مطالعه آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده با توجه به اینکه در کشور ما تولید بستنی های غیرپاستوریزه وسنتی بسیار رایج میباشد و از طرفی مصرف این فرآورده در فصول گرم سال در بین گروههای مختلف سنی به ویژه کودکان زیاد میباشد، لذا آلودگی این فرآورده به ...
-
مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده لیستریامونوسیتوژنز یک پاتوژن سرمادوست مهم غذایی است که ممکن است در سبزیجات تازه یافت شود. انواع سبزیجات مختلف میتوانند در انتقال لیستریابهانسان و همه گیریلیستریوز نقش داشته باشند. هدف از این ...
-
مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده این مطالعه جهت ارزیابی آلودگی پنیرهای سنتی تولید شده در روستاهای شهرستان مراغه به اشریشیا کلیO157:H7که بعنوان یکی از مهمترین سروتیپ های بیماری زای انسان در سال های اخیر معرفی ...



