مرور دوره 5, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)چکیده به کاربــردن عصاره های طبیعی، به منزلة یکی از منابع مناســب آنتی اکســیدانی، برای بهبود کیفیت انواع گوشت در حال افزایش اســت. در این بررسی عصاره علف لیمو تهیه شد و جهت ارزیابی حداقل غلظت کشندگی و مهارکنندگی ...
-
بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)در این پژوهش، آبتوتفرنگی پروبیوتیک با استفاده از باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم تولید شد و 4 عامل بریکس (9، 11 و 13)،pH (3 و 4)، زمان (0، 7، 14، 21 و 28 روز) و باکتری (لاکتوباسیلوس کازئی ...
-
تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)کلی باسیلوز طیور یکی از مهمترین بیماریهای ناشی از اشریشیاکلی است که موجب خسارات اقتصادی زیادی به صنعت پرورش مرغ میشود. با توجه به گسترش روزافزون مقاومتهای آنتیبیوتیکی در این باکتری و ظهور سویههای مقاوم اشریشیاکلی این ...
-
شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)اامروزه روش های مبتنی بر PCR، به منظور تشخیص سویههای یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی ژنهای حدت پلاسمیدی و کروموزومی مورد استفاده قرار میگیرند. این روش قادر به ارائه یک توصیف سریع و قابل اطمینان است. در این مطالعه 300 نمونه ...
-
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)اشریشیاکلی یکی از متداولترین باکتریهای بیماریزای رودهای در انسان و حیوانات است که باعث بروز عفونتهای مختلفی میگردد. اشریشیاکلی O157:H7 یکی از سروتیپهای مهمی است که در تحت گروه اشریشیاکلیهای خونریزی دهنده رودهای ...
-
مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)استفاده از آنتی بیوتیک ها در پرورش مرغ یکی از نگرانی های مصرف کنندگان این منبع پروتئینی است که معمولاً مصرف این گونه ترکیبات در پرورش طیور به دلیل خاصیت ضد میکروبی و کنترل بیماری های عفونی صورت می گیرد. به منظور مقایسه ...



