مرور دوره 5, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 25
| موضوع |
|---|
| " مرغ" [1] |
| " کرمانشاه "٫"مقاومت آنتی بیوتیکی" [1] |
| MBC [1] |
| MIC [1] |
| PCR [1] |
| اشریشیاکلی [2] |
| اشریشیاکلی O157:H7 [1] |
| اصفهان [1] |
| آبمیوه پروبیوتیک [1] |
| آزمون PCR [1] |
| آلودگی میکروبی مواد غذائی [3] |
| بیماری های ناشی از غذا [2] |
| تخم طیور بومی [1] |
| عصاره علف لیمو [1] |
| لاکتوباسیلوس پلانتاروم [1] |
| لاکتوباسیلوس کازئی [1] |
| مقاومت آنتی بیوتیکی [1] |
| واژه های کلیدی: "اشریشیا کلی" [1] |
| واژگان کلیدی: توتفرنگی [1] |
| ژن های حدت [1] |



