| dc.contributor.author | سعیدی فر, مهدی | fa_IR |
| dc.contributor.author | الهامی راد, امیر حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | حداد خداپرست, محمد حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | اخلاقی, هاشم | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:39:14Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:39:14Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:39:14Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:39:14Z | |
| dc.date.issued | 2017-10-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-08-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-04-20 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-02-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | سعیدی فر, مهدی, الهامی راد, امیر حسین, حداد خداپرست, محمد حسین, اخلاقی, هاشم. (1396). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 9(3), 37-46. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-4966 | |
| dc.identifier.issn | 2676-7155 | |
| dc.identifier.uri | http://jfst.iaus.ac.ir/article_534587.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265897 | |
| dc.description.abstract | این تحقیق با هدف ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و حملی عصاره اتانولی بادیان رومی و بررسی عملکرد آن در سیستمهای روغنی و امولسیونی، به اجرا درآمد .فعالیت آنتی اکسیدانی با اندازه گیری مقدارترکیبات فنلی عصاره اتانولی وآزمون فعالیت گیرندگی رادیکال DPPHارزیابی شد.همچنینبررسی خواص حملی با استفاده ازآزمون رنسیمت و عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی درسیستم های روغنی و امولسیونی، با استفاده ازآزمون گرمخانه گذاری و با بررسی تغییرات عدد پراکسید و شاخص تیوباربیتوریک اسید نمونه ها، انجام پذیرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که عصاره اتانولی بادیان رومی دارای قدرت مهار کنندگی رادیکال آزاد و دارای خواص حملی نسبتا خوبی می باشد.در شرایط حاکم در آزمون گرمخانه گذاری، غلظتهای عصاره اتانولی به کار گرفته شدهدرنمونه های روغنی و امولسیونی، به طور معنی داری پایداری اکسایشی روغن سویا را نسبت به نمونه شاهد، افزایش دادند. ترکیبات آنتی اکسیدانی بادیان رومی در سیستم روغنی عملکرد بهتری نسبت به سیستم امولسیونی داشتند و بر این اساس نتیجه گیری شد که این ترکیبات به طور نسبی ترکیبات قطبی و آب دوست می باشند. | fa_IR |
| dc.format.extent | 1135 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | fa_IR |
| dc.subject | امولسیون | fa_IR |
| dc.subject | بادیان رومی | fa_IR |
| dc.subject | خاصیت آنتی اکسیدانی | fa_IR |
| dc.subject | رنسیمت | fa_IR |
| dc.subject | شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها | fa_IR |
| dc.title | ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد سبزوار، سبزوار ، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، سبزوار ،ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد,ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیمی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، سبزوار،ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 9 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 37 | |
| dc.citation.epage | 46 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0002-4483-2568 | |