نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسعیدی فر, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorالهامی راد, امیر حسینfa_IR
dc.contributor.authorحداد خداپرست, محمد حسینfa_IR
dc.contributor.authorاخلاقی, هاشمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:39:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:39:14Z
dc.date.available1399-07-09T04:39:14Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:39:14Z
dc.date.issued2017-10-23en_US
dc.date.issued1396-08-01fa_IR
dc.date.submitted2016-04-20en_US
dc.date.submitted1395-02-01fa_IR
dc.identifier.citationسعیدی فر, مهدی, الهامی راد, امیر حسین, حداد خداپرست, محمد حسین, اخلاقی, هاشم. (1396). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 9(3), 37-46.fa_IR
dc.identifier.issn2423-4966
dc.identifier.issn2676-7155
dc.identifier.urihttp://jfst.iaus.ac.ir/article_534587.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265897
dc.description.abstractاین تحقیق با هدف ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و حملی  عصاره اتانولی بادیان رومی و بررسی عملکرد آن در سیستمهای روغنی و امولسیونی، به اجرا درآمد .فعالیت آنتی اکسیدانی با اندازه گیری مقدارترکیبات فنلی عصاره اتانولی وآزمون فعالیت گیرندگی رادیکال DPPHارزیابی شد.همچنینبررسی خواص حملی با استفاده ازآزمون رنسیمت و عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی درسیستم های روغنی و امولسیونی، با استفاده ازآزمون گرمخانه گذاری و با بررسی تغییرات عدد پراکسید و شاخص تیوباربیتوریک اسید نمونه ها، انجام پذیرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که عصاره اتانولی بادیان رومی دارای قدرت مهار کنندگی رادیکال آزاد و دارای خواص حملی نسبتا خوبی می باشد.در شرایط حاکم در آزمون گرمخانه گذاری، غلظتهای عصاره اتانولی به کار گرفته شدهدرنمونه های روغنی و امولسیونی، به طور معنی داری پایداری اکسایشی روغن سویا را نسبت به نمونه شاهد، افزایش دادند. ترکیبات آنتی اکسیدانی بادیان رومی در سیستم روغنی عملکرد بهتری نسبت به سیستم امولسیونی داشتند و بر این اساس نتیجه گیری شد که این ترکیبات به طور نسبی ترکیبات قطبی و آب دوست می باشند.fa_IR
dc.format.extent1135
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوارfa_IR
dc.relation.ispartofنوآوری در علوم و فناوری غذاییfa_IR
dc.subjectامولسیونfa_IR
dc.subjectبادیان رومیfa_IR
dc.subjectخاصیت آنتی اکسیدانیfa_IR
dc.subjectرنسیمتfa_IR
dc.subjectشیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانهاfa_IR
dc.titleارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد سبزوار، سبزوار ، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، سبزوار ،ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد,ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیمی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، سبزوار،ایرانfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue3
dc.citation.spage37
dc.citation.epage46
nlai.contributor.orcid0000-0002-4483-2568


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد