مرور دوره 9, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 36
| موضوع |
|---|
| اتانول [1] |
| استخراج اینولین [1] |
| اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی [1] |
| امولسیون [1] |
| بادیان رومی [1] |
| بافت [1] |
| باکتری اسید لاکتیک [1] |
| بایونانوکامپوزیت [1] |
| بذرکتان [1] |
| بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی [1] |
| تاجخروس [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت [3] |
| خاصیت آنتی اکسیدانی [1] |
| خمیرترش [1] |
| خواص تغذیه ای [1] |
| خواص رئولوژی [1] |
| خواص ضد میکروبی [1] |
| رنسیمت [1] |
| روشهای استخراج ترکیبات موثره [1] |
| ریز پوشانی - نانو تکنولوژی [1] |



