دوره 9, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-10-23)استفاده از خمیرترش حاوی استارترهای لاکتوباسیلوس، یکی از قدیمیترین روشهای طبیعی و ارزان قیمت در تولید نان با خصوصیات بافتی و حسی مطلوب میباشد. در پژوهش حاضر از خمیرترش حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمانتوم ...
-
بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-10-23)سیستم های غذایی اغلب حاوی مخلوطی از بیوپلی مرها (حداقل دو بیوپلی مر) و یک حلال هستند که این امر موجب ضرورت بررسی رفتار بیوپلی مرها در چنین سامانه هایى می گردد. در این تحقیق منحنی فازی مخلوط بیوپلی مری کازئینات سدیم– نشاسته ...
-
بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-10-23)هدف از این تحقیق غنیسازی کشک مایع با 3%، 5% و 7% پودر دانه تاج خروس و بررسی ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی و حسی در یک طرح کاملا تصادفی با استفاده از مقایسه میانگین بهروش LSD شد. براساس نتایج به دست آمده افزودن پودر ...
-
بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیبزمینی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-10-23)هدف از این پژوهش بررسی اثر نانوذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی فیلمهای بایونانوکامپوزیت نشاسته سیبزمینی میباشد. در این تحقیق فیلمهای نشاستهای ساپورت شده با نانوذرات اکسید روی در غلظتهای (0، 1، 3 و ...
-
تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-10-23)استفاده از افزودنیها یکی از مناسبترین راهکارهای بهبود کیفیت محصولات صنایع پخت است. بهطور معمول این ترکیبات به منظور بهبود بافت، خواص تغذیه ای، تقویت شبکه گلوتنی، ایجاد نرمی، یکنواختی و به تعویق انداختن بیاتی مورد استفاده ...
-
بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-10-23)اینولین کاربرد گسترده ای در زمینه های تغذیه ای، بهداشتی و صنایع غذایی دارد. پژوهش حاضر با هدف بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه گیاه چیکوری(Cichorium intybus L.)انجام شد. برای این منظور ریشه های تازه در دما ی ...
-
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-10-23)این تحقیق با هدف ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و حملی عصاره اتانولی بادیان رومی و بررسی عملکرد آن در سیستمهای روغنی و امولسیونی، به اجرا درآمد .فعالیت آنتی اکسیدانی با اندازه گیری مقدارترکیبات فنلی عصاره اتانولی وآزمون فعالیت ...



