بررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
اسپیرولینا پلاتنسیس یک ریز جلبک فتوسنتز کننده، با فیلامنت های فنرمانند و متعلق به خانواده سیانو باکتری ها است. در این مطالعه، ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در سطوح 0، 5/0، 0/1 و 5/1 درصد وزنی/وزنی به فرمولاسیون تجاری کلوچه افزوده شد و تأثیر افزودن آن بر میزان پروتئین، آهن ،پروفیل اسیدهای چرب و ویژگیهای بافتی و رنگی کلوچه به ترتیب با استفاده از دستگاه کجلدال اتوماتیک، طیف سنج جذب اتمی، کروماتوگرافی گازی، بافتسنج و سیستم رنگسنجی هانترلب مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد میزان پروتئین، آهن و اسید چرب γ-لینولنیک در کلوچههای غنی شده با اسپیرولیناپلاتنسیس در مقایسه با کنترل افزایش معنیداری پیدا کرد (05/0p
کلید واژگان
اسپیرولینا پلاتنسیسپروتئین
آهن
γ-لینولنیک اسید
بافت
رنگ
کلوچه
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2013-11-221392-09-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوارشاپا
2423-49662676-7155




