مرور دوره 11, شماره 4 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 42
| موضوع |
|---|
| MIC [1] |
| ارزیابی حسی [1] |
| استویا [1] |
| اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی [1] |
| انرژی فعالسازی [1] |
| آلکالاز [1] |
| آنتیاکسیدان [1] |
| باکتری اسیدلاکتیک [1] |
| بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی [1] |
| ترکیبات فنلی [1] |
| تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند [1] |
| تکنولوژی روغن [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت [1] |
| خصوصیات شیمیایی [1] |
| خواص رئولوژیکی [1] |
| خواص فیزیکوشیمیایی [1] |
| خواص کیفی [1] |
| دسر ژلاتینی [1] |
| دندروگرم [1] |
| روش سطح پاسخ [1] |



