مرور دوره 11, شماره 4 بر اساس موضوع "انرژی فعالسازی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-12-22)سس انار از محصولات جانبی انار و رب انار است. فرآوری سس انار از ترکیب پوره سیب، صمغ ها و شیره خرما از اقدامات نوآورانه در تولید سس انار محسوب می شود چون در حال حاضر سایر تولید کنندگان سس انار را از ترکیب رب انار و سرکه تهیه ...



