مرور دوره 9, شماره 4 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 48
| موضوع |
|---|
| استرولهای گیاهی [1] |
| اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی [1] |
| امولسیون [1] |
| انتروکوکوس فاسیوم [1] |
| اورران [1] |
| آب سیب [1] |
| آبگیری اسمزی [1] |
| آرد برنج [1] |
| آلوئهورا [1] |
| اکستروژن [1] |
| ایزوله پروتئینی آبپنیر [1] |
| باز استفاده از محلول اسمزی [1] |
| بافت [1] |
| باکتریوسین [1] |
| بستنی نیمچرب [1] |
| بیفیدوباکتریوم لاکتیس [1] |
| بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی [1] |
| تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند [1] |
| تکنولوژی روغن [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار [1] |



