مرور دوره 9, شماره 4 بر اساس موضوع "باز استفاده از محلول اسمزی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-12-22)فرایند آبگیری اسمزی در تولید مواد غذایی با رطوبت متوسط به عنوان یک فرآیند مقدماتی در فرآوری میوه و سبزیها، به منظور اصلاح کیفیت، کاهش هزینۀ انرژی و ساماندهی محصول نهایی به کار میرود. در این مطالعه اثر تعداد دفعات آبگیری ...



