مرور دوره 3, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانیترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-08-23)با توجه به عملکرد مهم مغزها در جلوگیری و کاهش بیماریهای قلبی و سرطان و همچنین با توجه به مصرف بالای آنها در کشورمان، در این پژوهش به بررسی برخی ویژگیهای روغن حاصل از سه مغز خوراکی گردو، بادام و پسته بهترتیب با ارقام ...
-
بررسی اثرات بازدارندگی عصارهی جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-08-23)جلبکها منابع غنی از متابولیتهای فعال طبیعی میباشند که می توانند در صنعت داروسازی استفاده شوند. در این بررسی، جلبک تک سلولی کلرلا ولگاریس جهت مطالعه انتخاب گردید. پس از تهیه و کشت استوک جلبک، عصارهی الکلی و استونی آن ...
-
بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-08-23)باکتری لیستریا، یک ارگانیزم است که در آب و خشکی دیده میشود. وجود این میکروارگانیزم در غذاهای دریایی آماده مصرف نظیر ماهی دودی سبب مسمومیت غذایی شده که غالباً در نوزادان و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی میباشند دیده ...
-
تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغنهای نباتی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-08-23)در این پژوهش، تاثیر حرارتدهی ماکروویو بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغنهای آفتابگردان، سویا و بادام زمینی مورد بررسی قرار گرفت. فاکتورهای مورد بررسی عبارت بودند از: عدد پراکسید، اسیدیته، جذب رنگ، میزان کل توکوفرولها، ...
-
تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیهی پودر از آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-08-23)فرایند خشک کردن برای محصولات فصلی مانند ریواس که در سال فقط چند ماه در دسترس مصرف کننده قرار میگیرند، اهمیت زیادی دارد چون با اعمال این فرایند علاوه بر جلوگیری از فساد، امکان استفاده ازاین محصول در تمام سال فراهم میشود. ...
-
مطالعهی اثر سازگارکنندههای مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم- پلی اتیلن سبک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-08-23)در این تحقیق، نوعی کامپوزیت به منظور استفاده در بستهبندی مواد غذایی با ویژگی زیست تخریبپذیری تولید شد. در این فرآوردهی مرکب، از مادهی پلیمری پلی اتیلن سبک در نقش مادهی زمینه، پودر لیگنوسلولزی کاه گندم به عنوان پرکننده ...



