مرور دوره 4, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
-
ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)اهمیت پری بیوتیکها یا ترکیبات غذایی غیرقابل هضم که به طور انتخابی رشد و فعالیت باکتریهای پروبیوتیک نظیر لاکتوباسیلها و بیفیدوباکترها را تحریک میکنند به طور روزافزونی مورد توجه قرار گرفته است. اینولین، یکی از ترکیبات ...
-
بررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)در این تحقیق، اثرات ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاوی عصارههای تازهی سیر و پیاز در مقابل اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس، بررسی گردید. حداقل غلظت بازدارندگی عصارههای تازهی سیر و پیاز در برابر اشرشیاکلی به ترتیب 2 و 6 و ...
-
بررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)در این مطالعه از روش رسوب ایزوالکتریک(IEP) جهت استخراج پروتئین از دو تیپ نخود دسی( واریته کاکا) و کابلی(واریته ILC-6262) استفاده شد. به این جهت از pH:9.5 و نسبت 1 به 10 (پودر نخود/آب) در دمای 25 درجهی سانتیگراد برای نخودها ...
-
بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)در این مطالعه، تعداد 138 نمونه شیر از مراکز جمع آوری شیر شهرستان آمل در هر فصل سال (1389) و به روش تصادفی ساده، تهیه شدند. نمونه ها در شرایط سرما به آزمایشگاه منتقل شدند. سپس، نمونه ها به مدت 48 ساعت در محیط کشت آبگوشت غنی ...
-
بررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)در این پژوهش، اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع (Matricaria recutita L)، رزماری (Rosmarinus Officinalis L) و اسطوخودوس (Lavandula sp) بر اشرشیاکلی (Escherichia. coli) و ...
-
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)در پژوهش حاضر، خواص فیزیکی دانه ها و مغز بادام درختی (پوست سنگی و پوست کاغذی) به عنوان تابعی از رطوبت در محدودهی رطوبتی 89/4% الی 17/26% مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل، نشان میدهد که ضریب اصطکاک برای دانهی کامل ...
-
تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)انترو توکسین های استافیلوکوکوس ارئوس از مهم ترین عوامل مسمومیتهای غذایی در جهان محسوب میشوند و شیر و فرآوردههای آن غالباً در مسمومیتهای استافیلوکوکال نقش دارند. این مطالعه با هدف بررسی حضور انتروتوکسینهای ...
-
تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)هستهی انار، حاوی ترکیبات زیست فعال با ارزش تغذیه ای بالا است و به دلیل عدم فرآوری مناسب به عنوان ضایعات کارخانههای فرآوری انار، محسوب میشود. این پژوهش با هدف شناسایی خواص فیزیکی (گرانروی، رنگ، ضریب شکست )، شیمیایی (ساختار ...
-
مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایهی نازک فلفل دلمهای
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)در این تحقیق، بعد از خشک کردن فلفل دلمهای توسط خشک کن هوای داغ در دماهای 60،70 و80 درجهی سانتیگراد پارامترهای سنیتیکی خشک کردن بررسی شد. نتایج، نشان داد دمای 80 درجهی سانتیگراد است بالاترین سرعت خشک کردن و کم ترین ...
-
پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2013-02-19)در این پژوهش، نمونههای کدو در غلظتهای مختلف محلول اسمزی (ساکارز 35% و سوربیتول 5، ساکارز 35% سوربیتول 10 و ساکارز 35% سوربیتول 15%) و در دماهای (5، 25 و 50 درجهی سانتیگراد) با پیش تیمار اولتراسوند و بدون اولتراسوند تهیه ...



