مرور دوره 6, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 43
| موضوع | 
|---|
| از دست دادن آب [1] | 
| اسانس روغنی زیره [1] | 
| استویا [1] | 
| اندازه ذرات امولسیون [1] | 
| آبگیری اسمزی [1] | 
| آزینوفوس متیل [1] | 
| بخار دادن [1] | 
| برشته کردن [1] | 
| ترانس گلوتامیناز [1] | 
| ترکیب اسیدهای چرب [1] | 
| جذب ماده جامد [1] | 
| جوانه گندم [1] | 
| حلالیت در آب [1] | 
| خصوصیات مکانیکی [1] | 
| دریای خزر [1] | 
| دیازینون [1] | 
| روغن بذرک [1] | 
| روغن پسته [1] | 
| رژیمی [1] | 
| شاخص بس پاشیدگی [1] | 



