• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم غذایی و تغذیه
    • دوره 16, تابستان 98
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم غذایی و تغذیه
    • دوره 16, تابستان 98
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    طراحی پوشش بسته‌بندی بر پایه نانو الیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی جهت نگهداری جیره غذای اضطراری

    (ندگان)پدیدآور
    دباغ مقدم, آراسبکاظمی, محی الدینموفق, جبرائیلشریفان, انوشه
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    2.017 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله علمی - پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مقدمه: بسته‌بندی‌های نوین به عنوان داربست‌هایی به منظور بارگیری عوامل نگهدارنده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. مطالعه حاضر نیز در این راستا با استفاده از نانوالیاف تولید شده از پروتئین ذرت که به روش الکتروریسی و با ترکیب ضد باکتری اسانس آویشن شیرازی بارگیری شده است، به منظور افزایش عمر نگهداری جیره های شرایط اضطراری طراحی گردید. مواد و روش‌ها: در این مطالعه، با استفاده از روش الکتروریسی، نانوالیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی تولید شده و خواص نانوفیبرهای حاصل از لحاظ فیزیکی و شیمیایی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین خواص ضدباکتریایی الیاف موجود علیه باکتری استافیلوکوکوس ارئوس و تاثیر آن بر رشد کپک های عامل فساد در جیره‌های غذایی بحرانی بررسی شد. یافته‌ها: بررسی ریخت‌شناسی نانوالیاف که حاوی سه غلظت 0، 1 و 3 درصد (w/v) اسانس آویشن شیرازی بود نشان داد با افزودن اسانس به محلول پلیمری زئین، الیاف با قطر بزرگ‌تر تولید شدند (Pنتیجه‌گیری: نانوالیاف تولید شده به منظور استفاده به عنوان بسته‌بندی نگهدارنده در جیره‌های غذایی دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و امکان افزایش زمان نگهداری این جیره‌ها را دارد.
    کلید واژگان
    اسانس آویشن شیرازی
    الکتروریسی
    جیره های نظامی
    نانوالیاف زئین

    شماره نشریه
    98
    تاریخ نشر
    2019-06-22
    1398-04-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
    سازمان پدید آورنده
    عضو هیات علمی گروه بهداشت دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی آجا، تهران، ایران
    دانش آموخته کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
    عضو هیات علمی گروه فاماسیوتیکس، مرکز سامانه های نوین دارورسانی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران
    دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

    شاپا
    2008-0123
    2423-8155
    URI
    http://jftn.srbiau.ac.ir/article_14372.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265111

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب