تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی
| dc.contributor.author | امین افشار, مهدی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | رجبلو, سارا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | شریفان, انوشه | fa_IR | 
| dc.contributor.author | جمالی فر, حسین | fa_IR | 
| dc.contributor.author | رضا فاضلی, محمد | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:36:53Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:36:53Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:36:53Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T04:36:53Z | |
| dc.date.issued | 2012-03-20 | en_US | 
| dc.date.issued | 1391-01-01 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | امین افشار, مهدی, رجبلو, سارا, شریفان, انوشه, جمالی فر, حسین, رضا فاضلی, محمد. (1391). تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی. علوم غذایی و تغذیه, 09(1391) | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-0123 | |
| dc.identifier.issn | 2423-8155 | |
| dc.identifier.uri | http://jftn.srbiau.ac.ir/article_1171.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265081 | |
| dc.format.extent | 1517 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | علوم غذایی و تغذیه | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Technology and Nutrition | en_US | 
| dc.title | تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.citation.volume | 09 | |
| dc.citation.issue | 1391 | 




