مرور دوره 19, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
- 
بررسی توارث مقاومت به بیماری سپتوریوز برگی در گندم در شرایط گلخانه توسط روش تجزیه میانگین نسلها (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)جهت بررسی نحوه توارث مقاومت به بیماری سپتوریوز برگی گندم از روش تجزیه میانگین نسلها استفاده گردید. به همین منظور 6 نسل (والد اول، والد دوم، نسل اول، نسل دوم و تلاقیهای برگشتی) حاصل از 3 تلاقی در قالب طرح کاملا تصادفی در ...
 
- 
مطالعه فنولوژیکی روند و رشد ارقام کلزا نسبت به تجمع واحد حرارتی در سه تاریخ کاشت در شرایط آب و هوایی اهواز (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)
 
- 
مستندسازی فرآیند تولید گندم در گرگان (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)مستندسازی فرآیند تولید در کشاورزی شامل تهیه کلیه اطلاعات و فعالیتهایی است که سیر تولید یک محصول از مرحله تهیه بستر بذر تا برداشت را نشان میدهد. بدین منظور در تحقیق حاضر کلیه عملیاتهای مدیریتی انجام شده از مرحله تهیه ...
 
- 
پیش بینی عملکرد ذرت علوفهای با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)
 
- 
ارزیابی شاخص تغذیة نیتروژنی مزارع گندم در گرگان (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)این مطالعه به منظور ارزیابی وضعیت تغذیة نیتروژنی مزارع گندم درگرگان در سال زراعی 86- 85 به اجرا درآمد. بر اساس نتایج به دست آمده، میانگین عملکرد مادۀ خشک در 16 مزرعه در طول فصل رشد از 38/0 (در ابتدای پنجه زنی) تا 51/12 (در ...
 
- 
کاربرد عصاره های فیلتر شده قارچ Ophiostoma novo-ulmi و در Ophiostoma ulmi در شرایط کشت بافت، به منظور غربال کردن و تحمل به بیماری مرگ هلندی نارون در نارون چینی (Ulmus parvifolia Jacq.) و اوجا(Ulmus campestris L.) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)
 
- 
تاثیر محلولپاشی بر و ساکارز بر روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروسا (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)
 
- 
مطالعه کاریوتیپ دو گونه شنبلیله از ایران (Trigonella L.) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)
 
- 
تاثیر نوع پایه و بافت میوه بر برخی خواص شیمیایی میوه نارنگی پیج و پرتقال تامسون ناول (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)با توجه به فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجه در میوه مرکبات، در تحقیق حاضر اثر پایه و نوع بافت میوه بر میزان هیسپردین و نارینجین و همچنین برخی از فاکتورهای کیفی میوه پرتغال و نارنگی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت ...
 
- 
مطالعه اجزا عملکرد ارقام برنج تحت تنش شوری (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)
 
- 
تأثیر اختلاط بقایای گیاهی و خاک بر تغییرات پتاسیم برگ و خوشه گندم و رابطه آن با عملکرد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2013-02-19)
 



