نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقبادی دانا, مریمfa_IR
dc.contributor.authorهاتف سلمانیان, علیfa_IR
dc.contributor.authorیخچالی, باقرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:10:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:10:15Z
dc.date.available1399-07-09T02:10:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:10:15Z
dc.date.issued2012-06-21en_US
dc.date.issued1391-04-01fa_IR
dc.date.submitted2011-05-16en_US
dc.date.submitted1390-02-26fa_IR
dc.identifier.citationقبادی دانا, مریم, هاتف سلمانیان, علی, یخچالی, باقر. (1391). جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 1(2), 99-116. doi: 10.22101/jrifst.2012.06.21.123fa_IR
dc.identifier.issn2252-0937
dc.identifier.issn2538-2357
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2012.06.21.123
dc.identifier.urihttp://journals.rifst.ac.ir/article_66560.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/214092
dc.description.abstractیکصد و دوازده نمونه فراورده های لبنی از قبیل ماست، دوغ و شیرخام از مناطق بکر استان های کرمانشاه، کردستان، لرستان، ایلام و مرکزی جمع آوری شد. جداسازی باکتری ها بر مبنای روش های استاندارد بین المللی انجام شد. پس از انجام کشت های متوالی بر روی محیط های اختصاصی با کسب کلنی های تیپیک و مشاهده میکروسکوپی، نود و سه باکتری برای آنالیزهای بعدی انتخاب شدند. به منظور شناسایی بیوشیمیایی سویه ها تخمیر 19 قند، همچنین رشد در دمای 15 و 45 درجه سلسیوس، احیا نیترات، ذوب ژلاتین و واکنش در برابر اسکولین بررسی شد. به منظور تایید نتایج بیوشیمیایی، آنالیزهای مولکولی مانند تکثیر قطعاتی از DNA با آغازگرهای مخصوص جنس انجام و تعلق این باکتری ها به جنس لاکتوباسیل تایید شد. همچنین ژن 16S rDNA کامل چهار باکتری با ویژگی های خاص تکثیر و پس از توالی یابی در بانک ژن NCBI ثبت گردید. پس از مقایسه توالی های مذکور با توالی دیگر باکتری های ثبت شده در این بانک، درخت فیلوژنی رسم گردید. نتایج نشان داد که دو باکتری مورد بررسی متعلق به گونه جدید <em>L.crustorum </em>است که در سال های اخیر گزارش شده است.fa_IR
dc.format.extent926
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.publisherResearch Institute of Food Science and Technologyen_US
dc.relation.ispartofپژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofResearch and Innovation in Food Science and Technologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2012.06.21.123
dc.subjectایرانfa_IR
dc.subjectزیست شناسی مولکولیfa_IR
dc.subjectفراورده لبنیfa_IR
dc.subjectلاکتوباسیلوسfa_IR
dc.titleجداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کامل پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه میکروبیولوژی، پژوهشگاه استانداردfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه بیوتکنولوژی گیاهی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوریfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه زیست فناوری صنعت و محیط زیست، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوریfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue2
dc.citation.spage99
dc.citation.epage116


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد