دوره 1, شماره 2

 

ارسال های اخیر

  • انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء 

    قادری, عبدالرحمن؛ عباسی, سلیمان؛ حمیدی, زهره (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2012-06-21)
    در مطالعه‌ی حاضر، کینتیک خشک شدن ماست بدون چربی با ضخامت 2/2 میلی متر در توان های 35، 130 و 260 وات و فشارهای مطلق 60، 200، 400، 600 و 800 میلی بار در خشک کن مایکروویو- خلاء مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین برای انتخاب ...

  • بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته 

    مقصودلو, عاطفه؛ مقصودلو, یحیی؛ خمیری, مرتضی؛ قربانی, محمد (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2012-06-21)
    ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندهوصادرکننده های پستهدرجهاناست. درصورت نامساعد بودن شرایطمحیطی در دوره انبار مانی؛کپکزدگیوتولیدآفلاتوکسین، جذبرطوبت،تخریب بافتوطعمنامطلوبباعثافتکیفیت محصول می شود. هدف از انجام ...

  • بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب 

    شاددل, رضوان؛ حداد خداپرست, محمد حسین؛ مسکوکی, عبدالمجید؛ شریف, علی؛ آزادمرد دمیرچی, صدیف (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2012-06-21)
    در تحقیق حاضر قدرت آنتی اکسیدانی عصاره‌های استخراجی از پوست بنه رقم موتیکا حاصل از روش استخراج آب مادون بحرانی در سه دمای °C ۱۱۰،°C ۱۵۵ و °C ۲۰۰ (با زمان ثابت 45 دقیقه و نسبت اختلاط ثابت 30:1 بنه- آب) مورد بررسی قرار گرفت. ...

  • بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو 

    بخش آبادی, حمید؛ میرزایی, حبیب الله؛ قدس ولی, علی رضا؛ ضیایی فر, امان محمد؛ آیدانی, عماد؛ محمدی, مرتضی (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2012-06-21)
    در این مطالعه، اثر متغیر‌های مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کیفی و کمی عصاره مالت تهیه شده از لاین 20-88-EBYT جو، از جمله راندمان عصاره‌گیری گرم و سرد، رنگ، ازت محلول، شاخص کلباچ و مواد جامد محلول کل در آزمایشات ...

  • جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی 

    قبادی دانا, مریم؛ هاتف سلمانیان, علی؛ یخچالی, باقر (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2012-06-21)
    یکصد و دوازده نمونه فراورده های لبنی از قبیل ماست، دوغ و شیرخام از مناطق بکر استان های کرمانشاه، کردستان، لرستان، ایلام و مرکزی جمع آوری شد. جداسازی باکتری ها بر مبنای روش های استاندارد بین المللی انجام شد. پس از انجام کشت ...

  • استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن 

    رستمیان, محمد؛ میلانی, جعفر؛ ملکی, گیسو (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2012-06-21)
    تهیه نان فاقد گلوتن با استفاده از غلات عاری از گلوتن برای بیماران سلیاکی که از حساسیت به گلوتن رنج می برند ضروری به نظر می رسد. برای این منظور تاثیر ترکیب آرد ذرت و نخود در غلظت های 20/80، 40/60، 60/40 و 80/20 با 3% صمغ ...