مرور دوره 1, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 23
| موضوع |
|---|
| HPMC [1] |
| آب مادون بحرانی [1] |
| ترکیبات فنلی [1] |
| جذب رطوبت [1] |
| خشک کن مایکروویو- خلاء [1] |
| ذرت [1] |
| راندمان عصارهگیری [1] |
| ریزساختار [1] |
| شاخص رنگ [1] |
| شاخص کلباچ [1] |
| ضریب نفوذ ویژه [1] |
| عصاره مالت [1] |
| فعالیت ضد قارچی [1] |
| ماست [1] |
| مدلسازی [1] |
| ملانوئیدی شدن [1] |
| نان فاقد گلوتن [1] |
| نخود [1] |
| ویژگی ارگانولپتیکی [1] |
| پسته [1] |



