مرور دوره 6, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
-
زعفران تثبیت شده بر بستر نانوذرات مغناطیسی: کاتالیزوری سبز و کارآمد در سنتز مشتقات کوئیناکسالین ها
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)در این تحقیق کاتالیزور مغناطیسی جدیدی با تثبیت کردن زعفران بر روی سطح نانوذرات γ-Fe2O3 تحت امواج فراصوت سنتز شد (γ-Fe2O3@Saffron). کارآیی کاتالیزوری به عنوان یک کاتالیزور قابل بازیابی در سنتز انواع مشتقات کوئین اکسالین ها ...
-
تاثیر محلول پاشی اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد گل زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)به منظور بررسی اثر اسید هیومیک بر صفات مورفولوژیک و عملکرد گل زعفران، آزمایشی در سال 1395- 1394 در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل چهار سطح اسید هیومیک (0، 5، ...
-
اثرات محلولپاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد بنههای دختری زعفران در شرایط بیرجند
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)به منظور بررسی نقش محلولپاشی هورمون اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر گیاه زعفران، آزمایشی دو ساله (94-1393 و 94-1395) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی سرایان (دانشگاه بیرجند) ...
-
تاثیر کودهای بیولوژیک تثبیتکننده نیتروژن و اوره بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)به منظور بررسی خصوصیات کمی و کیفی گیاه زعفران تحت تاثیر منابع مختلف نیتروژن، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی 1395-1394 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه زنجان اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل، کود ...
-
عوامل موثر بر مصرف بیش از حد مجاز کود ازته در کشت زعفران: مطالعه موردی منطقه تربت حیدریه
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)مصرف مقادیر بالای کودهای ازته علاوه بر اینکه هدف زارع که همان افزایش محصول است را برآورده نمیکند، بلکه باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی میشود. اینکه چگونه به بهترین نحو مصرف کود ازته را توسط کشاورزان تحت تأثیر قرار دهیم ...
-
تأثیر تراکم کاشت و وزن بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در شرایط کاشت بین ردیف درختان سیب در فیروزآباد یاسوج
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)رشد و نمو زعفران تا حدودی با فصل خواب درختان خزاندار از جمله سیب مطابقت و زمان ثمردهی و رشد رویشی آن با درخت کمترین تداخل را دارد. با توجه به انطباق بالای فصل رشد آن با بارندگیها، میتوان از آن در شرایط کمآبی حداکثر ...
-
مدلسازی تأثیر تغییرات اقلیمی بر پراکندگی مکانی کشت زعفران برای دوره های آینده (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)تغییرات اقلیمی پیامدهای مستقیم و غیرمستقیمی بر منابع آب، کشاورزی و محیط زیست دارد. اقلیمهای خشک و نیمهخشک که استان خراسان جنوبی نیز در آن قرار دارند نسبت به تغییرات اقلیمی حساستر بوده و آسیب پذیری بیشتری دارند. بنابراین، ...
-
بررسی عوامل مؤثر بر میزان ارزآوری محصول زعفران در ایران با تأکید بر بستهبندی و برند سازی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)چکیدهاهمیت اقتصادی و اجتماعی زعفران به عنوان گرانترین ادویه جهان، جایگاه منحصر به فردی در میان محصولات صنعتی و صادراتی ایران دارد. کاربردهای متعدد و فراوان زعفران و خواص دارویی و مصارف متنوع غذایی آن و از همه مهم تر نقش ...
-
تهیه نقشه اراضی تحت کشت زعفران با استفاده از شاخص گیاهی زمان مند مبتنی بر تقویم زراعی ( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-08-23)در سالهای اخیر کشت زعفران در نیشابور به دلیل نیاز پایین آبی و درآمدزایی مناسب بیشازپیش موردتوجه کشاورزان قرارگرفته است. برنامهریزی بهمنظور بازاریابی این محصول استراتژیک و تهیه نهادههای کشاورزی مرتبط با زعفران مستلزم ...



