مرور پژوهشهای زعفران بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 170
-
Isolation and Characterization of Phosphate Solubilizing Micro-Flora from Saffron Rhizosphere of Northwest Himalaya, India
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2023-10-23)Saffron, a spice derived from the Crocus sativus flowers is used as a coloring agent along with its medicinal application. Pampore area in Kashmir valley is famous for saffron cultivation and is one of the major saffron ...
-
اتیولوژی پوسیدگی بنهی زعفران در شهرستان خرمآباد
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2022-10-23)زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی چند ساله و از مهمترین محصولات زراعی است. زعفران یک چاشنی ارزشمند است و به دلیل کاربردهای دارویی و پزشکی فراوان، تقاضا برای مصرف آن افزایش یافته است. تنشهای زیستی از چالشهای کشت زعفران ...
-
اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-12-21)این تحقیق به منظور بررسی اثر بستر کاشت و سطوح مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران در مزرعه تحقیقاتی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه در سال زراعی 96-1395 به انجام رسید. آزمایش بصورت کرتهای خرد شده در قالب طرح ...
-
اثر بنزیلآمینوپورین، کودهای زیستی حل کننده فسفات و وزن بنه مادری بر شاخصهای کمی گل و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)زعفران یکی از مهمترین محصولات کشاورزی و دارویی ایران است. این پژوهش به منظور بررسی تأثیر تیمار هورمون بنزیل آمینوپورین، کاربرد کودهای زیستی (فسفات بارور2 و مایکوریزا) و وزن بنه مادری بر شاخصهای کمی بنههای دختری زعفران ...
-
اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)زعفران یکی از ارزشمندترین و گرانبهاترین گیاهان دارویی است که در مناطق خشک و نیمهخشک کشت میشود. جهت بررسی اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو نوع زعفران ایرانی و اسپانیایی،آزمایشی طی دو سال زراعی 93-1392 و 94-1393 در مزرعه ...
-
اثر تلقیح با میکوریزا و سطوح ورمیکمپوست بر برخی عناصر برگ و خصوصیات بنه زعفران زراعی (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمان
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-02-20)به منظور بررسی غلظت عناصر پرمصرف و کممصرفبرگ و خصوصیات بنه زعفران (Crocus sativusL.) تحت تاثیر سطوح مختلف میکوریزا و ورمیکمپوست، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 97-1396 ...
-
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2023-08-23)به منظور ارزیابی اثر تلقیح با میکوریزا، هیومیکاسید و وزن بنه مادری بر خصوصیات بنه های دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالـب طـرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه ...
-
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)به منظور مطالعه اثر تنش رطوبت بر گلآوری و عملکرد زعفران، پژوهشی در سالهای1391 و 1392 در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گناباد اجرا شد. این آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و با پنج تیمار( 70% ...
-
اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2015-11-22)خصوصیات خاک نقش اساسی را در رشد عملکرد گیاهان نظیر زعفران ایفاء می نماید. این آزمایش با هدف ارزیابی اثر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خاک بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد بنه و گل زعفران در سال 1393 اجرا شد. خصوصیات مورد مطالعه ...
-
اثر دگرآسیبی غلظت های عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. در کنترل دو گونه هرز چاودار(secale cereale L.) و یولاف وحشی (Avena ludoviciana L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2019-08-23)امروزه بدنبال پیامدهای حاصل از مصرف علف کشها و کاهش تدریجی محصولات زراعی، روش های بیولوژیکی قابل قبولی در رابطه با کنترل علف هرز شناسایی شده است. در این زمینه آللوپاتی می تواند پتانسیل ارزشمندی برای کنترل بیولوژیکی علف هرز ...
-
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور بررسی تأثیر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران آزمایشی در شهر اسفدن بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی 92-1391 اجرا شد. صفات مورد مطالعه شامل تعداد گل، وزن گل، ...
-
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور مطالعه تأثیر نسبتهای کشت مخلوط افزایشی زیره سبز(Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد هر دو گونه، آزمایشی در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی ...
-
اثر سطوح شوری و فرمهای نیتروژن بر عملکرد گیاه دارویی زعفران در شرایط آب و هوایی بیرجند
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-02-20)تنش شوری یکیاز مشکلات عمده تولید محصولات کشاوزی در مناطق خشک و نیمهخشک است. این پژوهش با هدف بررسی اثر سطوح مختلف شوری و فرمهای کوددهی نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند طی ...
-
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف نیتروکسینوورمیکمپوست بر صفات مورفولوژیکی و رشدی زعفران، آزمایشی در دو سال زراعی 1394 و 95در دانشگاه بیرجند به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورهای ...
-
اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2022-02-20)این تحقیق به منظور بررسی اثر کاربرد کودهای پتاسیم و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران در دو سال زراعی 97-1396 و 98-1397 در منطقه کرمانشاه انجام شد. کاشت گیاه در پاییز سال 1396، بررسی رشد رویشی گیاه در بهار 1397 و برداشت ...
-
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور بررسی اثر کلاله زعفران بر خصوصیات کیفی گوشت، از 250قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 015/0 (SS15)، 020/0 (SS20)، 025/0 (SS25) و 030/0 ...
-
اثر سن مزرعه و منطقه جغرافیایی بر عملکرد کلاله و برخی از خصوصیات خاک مزارع تحت کشت زعفران در شهرستان بیرجند
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2015-06-22)به منظور بررسی اثر سن مزارع زعفران و نوع منطقه بر عملکرد و خصوصیات خاک مزارع زعفران، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با نه تکرار در شهرستان بیرجند در سال زراعی 91-1390 انجام و از تجزیه واریانس یکطرفه و ...
-
اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)هدف از انجام این تحقیق مطالعه اثر سن مزرعه و اقلیم روی فراوانی وزنی بنه در مناطق زعفران خیز استان خراسان (شامل بشرویه و تربت حیدریه) و اثر وزن بنه مادری و توده روی عملکرد گل، صفات رویشی و خصوصیات کیفی زعفران بود. مطالعه ...
-
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2014-06-22)به منظور بررسی اثر عصاره آبی پونه(Mentha pulegium) و گلبرگ زعفران بر عملکرد و خصوصیات کیفی گوشت در جوجه های گوشتی از 330 قطعه جوجه گوشتی در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و سه تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای ...
-
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)هدف این تحقیق، ارزیابی اثر افزودنعصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفرانبر عملکرد، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی بود. بدین منظور، تعداد 72قطعه جوجه بلدرچین یک روزه بطور تصادفی در 12 پن آزمایشی و سه ...



