• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 4, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 4, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی اثرات نحوه بسته بندی وکیوم (پلی ونیلیدن کلراید) بر روی تغییرات امگا 3 وامگا 6 در فیله ماهی سفید دریای خزر

    (ندگان)پدیدآور
    رضا کاظم پور1*،اسماعیل محمدی فرد2،نرگس میر سعید قاضی2شهرام عظیمی2 ،محسن صادق بیگی2
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    186.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مقدمه و هدف :ازاین بررسی مشاهده تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله ماهی سفید دریای خزر بوده که در سرد خانه 30- به مدت 180روز نگهداری شده بود بوده است. مواد و روش کار : برای این بررسی تعداد 10 عدد ماهی سفید صید شده از دریای خزر در کنار یخ به قسمت بسته بندی انتقال داده شد. پس از آن که ماهی ها به صورت فیله های 100 گرمی در آمده نیمی از فیله ها به وسیله کیسه های پلاستیک فریزر بسته بندی شده نیمی دیگر به وسیله دستگاه بسته بندی تحت خلا با استفاده از نایلون جنس PVDC با ضخامت 170 میکرون بسته بندی شدند. نمونه ها در روز 0ودر روز 180 مورد برسی تغیرات امگا 3و امگا 6 در هر دو گروه شاهد و کنترل در آزمایشگاه تخصصی دانه های روغنی به وسیله دستگاه Gas Choromatograh از روش (Solan Stanly(1957 قرار گرفتند.  نتایج و بحث : نتایج آزمایشات حاکی از آن بودکه مجموع امگا 6 از 18.21درصد در ماهی تازه به 14.85درصد در نمونه شاهد (0.05>P) و 16.43درصددر نمونه وکیوم در پایان دوره 180 روزه نگهداری رسیده است.اما بین نمونه شاهد و وکیوم اختلاف معنی داری مشاهده نشد.مجموع امگا 3در زمان صفر از 16.7درصد به 6.87 درصد در پایان دوره 180 روزه در نمونه شاهد (0.05>P)ودر نمونه وکیوم 10.94درصد در پایان دوره رسیده(0.05
    کلید واژگان
    بسته بندی وکیوم (پلی ونیلیدن کلراید)
    امگا 3
    امگا 6
    ماهی سفید

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2012-08-22
    1391-06-01
    ناشر
    دانشگاه سمنان

    شاپا
    2345-2889
    URI
    https://jvlr.semnan.ac.ir/article_873.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182721

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب