نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضا کاظم پور1*،اسماعیل محمدی فرد2،نرگس میر سعید قاضی2fa_IR
dc.contributor.authorشهرام عظیمی2 ،محسن صادق بیگی2fa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T00:40:00Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:40:00Z
dc.date.available1399-07-09T00:40:00Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:40:00Z
dc.date.issued2012-08-22en_US
dc.date.issued1391-06-01fa_IR
dc.date.submitted2017-01-28en_US
dc.date.submitted1395-11-09fa_IR
dc.identifier.citationرضا کاظم پور1*،اسماعیل محمدی فرد2،نرگس میر سعید قاضی2, شهرام عظیمی2 ،محسن صادق بیگی2. (1391). بررسی اثرات نحوه بسته بندی وکیوم (پلی ونیلیدن کلراید) بر روی تغییرات امگا 3 وامگا 6 در فیله ماهی سفید دریای خزر. تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی, 4(1), 56-56.fa_IR
dc.identifier.issn2345-2889
dc.identifier.urihttps://jvlr.semnan.ac.ir/article_873.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182721
dc.description.abstractمقدمه و هدف :ازاین بررسی مشاهده تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله ماهی سفید دریای خزر بوده که در سرد خانه 30- به مدت 180روز نگهداری شده بود بوده است. مواد و روش کار : برای این بررسی تعداد 10 عدد ماهی سفید صید شده از دریای خزر در کنار یخ به قسمت بسته بندی انتقال داده شد. پس از آن که ماهی ها به صورت فیله های 100 گرمی در آمده نیمی از فیله ها به وسیله کیسه های پلاستیک فریزر بسته بندی شده نیمی دیگر به وسیله دستگاه بسته بندی تحت خلا با استفاده از نایلون جنس PVDC با ضخامت 170 میکرون بسته بندی شدند. نمونه ها در روز 0ودر روز 180 مورد برسی تغیرات امگا 3و امگا 6 در هر دو گروه شاهد و کنترل در آزمایشگاه تخصصی دانه های روغنی به وسیله دستگاه Gas Choromatograh از روش (Solan Stanly(1957 قرار گرفتند.  نتایج و بحث : نتایج آزمایشات حاکی از آن بودکه مجموع امگا 6 از 18.21درصد در ماهی تازه به 14.85درصد در نمونه شاهد (0.05>P) و 16.43درصددر نمونه وکیوم در پایان دوره 180 روزه نگهداری رسیده است.اما بین نمونه شاهد و وکیوم اختلاف معنی داری مشاهده نشد.مجموع امگا 3در زمان صفر از 16.7درصد به 6.87 درصد در پایان دوره 180 روزه در نمونه شاهد (0.05>P)ودر نمونه وکیوم 10.94درصد در پایان دوره رسیده(0.05fa_IR
dc.format.extent186
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه سمنانfa_IR
dc.relation.ispartofتحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Laboratory Researchen_US
dc.subjectبسته بندی وکیوم (پلی ونیلیدن کلراید)fa_IR
dc.subjectامگا 3fa_IR
dc.subjectامگا 6fa_IR
dc.subjectماهی سفیدfa_IR
dc.titleبررسی اثرات نحوه بسته بندی وکیوم (پلی ونیلیدن کلراید) بر روی تغییرات امگا 3 وامگا 6 در فیله ماهی سفید دریای خزرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume4
dc.citation.issue1
dc.citation.spage56
dc.citation.epage56


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد