اثراسانس لیمو و پروبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی
(ندگان)پدیدآور
نظری, محمدحسینی, سیدعبدالهلطف الهیان, هوشنگزارعی, ابوالفضلنوع مدرک
Textعلمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
2تاریخ نشر
2013-09-231392-07-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجسازمان پدید آورنده
گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجموسسه تحقیقات علوم دامی
موسسه تحقیقات علوم دامی
گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج




