مرور دوره 92, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره های حاوی منابع مختلف چربی در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب بدن جوجه های گوشتی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج, 2013-09-23)
-
بررسی ساختارهزینه ای واحدهای پرورش مرغ گوشتی (مطالعه موردی شهرستان های سنندج و کامیاران)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج, 2013-09-23)
-
برآورد اثرات ژنتیکی،محیطی وفنوتیپی وهمبستگی بین صفات تولیدی ونمره سلولهای بدنی گاوهای هلشتاین ایران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج, 2013-09-23)



