| dc.contributor.author | نظری, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | حسینی, سیدعبداله | fa_IR |
| dc.contributor.author | لطف الهیان, هوشنگ | fa_IR |
| dc.contributor.author | زارعی, ابوالفضل | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:30:50Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:30:50Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T23:30:50Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T23:30:50Z | |
| dc.date.issued | 2013-09-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-07-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-07-07 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-04-16 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | نظری, محمد, حسینی, سیدعبداله, لطف الهیان, هوشنگ, زارعی, ابوالفضل. (1392). اثراسانس لیمو و پروبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی, 92(2), 69-82. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-7671 | |
| dc.identifier.uri | http://nrp.kiau.ac.ir/article_531768.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156681 | |
| dc.format.extent | 317 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | دانش و پژوهش علوم دامی | fa_IR |
| dc.title | اثراسانس لیمو و پروبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات علوم دامی | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات علوم دامی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.citation.volume | 92 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 69 | |
| dc.citation.epage | 82 | |