نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنظری, محمدfa_IR
dc.contributor.authorحسینی, سیدعبدالهfa_IR
dc.contributor.authorلطف الهیان, هوشنگfa_IR
dc.contributor.authorزارعی, ابوالفضلfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:30:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:30:50Z
dc.date.available1399-07-08T23:30:50Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:30:50Z
dc.date.issued2013-09-23en_US
dc.date.issued1392-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-07en_US
dc.date.submitted1396-04-16fa_IR
dc.identifier.citationنظری, محمد, حسینی, سیدعبداله, لطف الهیان, هوشنگ, زارعی, ابوالفضل. (1392). اثراسانس لیمو و پروبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی, 92(2), 69-82.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7671
dc.identifier.urihttp://nrp.kiau.ac.ir/article_531768.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156681
dc.format.extent317
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.relation.ispartofدانش و پژوهش علوم دامیfa_IR
dc.titleاثراسانس لیمو و پروبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم دامیfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم دامیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.citation.volume92
dc.citation.issue2
dc.citation.spage69
dc.citation.epage82


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد