| dc.contributor.author | احمدی, نادیا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | اهری, حامد | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:27:54Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:27:54Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-08T23:27:54Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-29T23:27:54Z |  | 
| dc.date.issued | 2020-08-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1399-06-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2020-03-20 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1399-01-01 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | احمدی, نادیا, اهری, حامد. (1399). مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 11(42), 42-53. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2228-6675 |  | 
| dc.identifier.uri | https://packaging.ihu.ac.ir/article_205547.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155679 |  | 
| dc.description.abstract | بسته بندی های نوین، تنها مسئول دربرگرفتن و محافظت مواد غذایی در برابر عوامل خارجی نیستند، بلکه مزایای دیگری نیز دارند که شامل افزایش زمان انبارمانی، جلوگیری از فساد و افت مواد مغذی و تعیین زمان ماندگاری مواد غذایی میباشد. افزایش تقاضا برای غذاهایی با ویژگی های تازهماندن، کاهش افزودنی های مصنوعی و نگهدارندهها، تخریب اندک محیط زیست و ایمن بودن، محققان و صنایع را به سمت توسعه فنّاوری های فرآوری ملایم تر و راهکارهای بستهبندی سازگارتر با محیطزیست سوق داده است. در این زمینه، استفاده از نانوامولسیونها برای بهبود عملکرد بستهبندی مواد غذایی سازگار باتوسعه پایدار و کارکردهای جدید در پوشش ها و فیلم های متداول ارائه کرده است. نانوامولسیون ها که دارای پایداری نوری و ویژگی های رئولوژیکی منحصر به فردی ازجمله: حفاظت، ریزپوشانی و تحویل ترکیبات زیست فعال و عملگرا (از جمله مواد نگهدارنده طبیعی مانند: اسانسهای روغنی گیاهان، مواد مغذّی، ویتامینها، رنگ ها و طعمدهندهها)، سورفاکتانت ها(از جمله پروتئین ها و کربوهیدراتهایی که در طبیعت یافت میشوند)، برای طراحی نانوامولسیون های با درجه غذایی مورد نظر برای کاربردهای بستهبندی استفاده میشوند.دراین مقاله ازنانوامولسیون ها در ماتریکس های بیوپلیمری مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی با وجود فعالیت ضدمیکروبی بالقوه آنها در برابر پاتوژنهای همراه غذا، مورد بررسی قرار میگیرند. | fa_IR | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه جامع امام حسین (ع) | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی | fa_IR | 
| dc.subject | بستهبندی مواد غذایی | fa_IR | 
| dc.subject | ریزپوشانی | fa_IR | 
| dc.subject | فعالیت ضدمیکروبی | fa_IR | 
| dc.subject | نانوامولسیون | fa_IR | 
| dc.title | مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.contributor.department | کارشناس مسئول، گروه پژوهشی مواد غذایی و حلال کشاورزی، پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد، کرج، ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشیار، عضو هیأت علمی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 11 |  | 
| dc.citation.issue | 42 |  | 
| dc.citation.spage | 42 |  | 
| dc.citation.epage | 53 |  |