نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدی, نادیاfa_IR
dc.contributor.authorاهری, حامدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:27:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:27:54Z
dc.date.available1399-07-08T23:27:54Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:27:54Z
dc.date.issued2020-08-22en_US
dc.date.issued1399-06-01fa_IR
dc.date.submitted2020-03-20en_US
dc.date.submitted1399-01-01fa_IR
dc.identifier.citationاحمدی, نادیا, اهری, حامد. (1399). مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته‌بندی مواد غذایی فعال زیستی. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 11(42), 42-53.fa_IR
dc.identifier.issn2228-6675
dc.identifier.urihttps://packaging.ihu.ac.ir/article_205547.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155679
dc.description.abstractبسته ­بندی ­های نوین، تنها مسئول دربرگرفتن و محافظت مواد غذایی در برابر عوامل خارجی نیستند، بلکه مزایای دیگری نیز دارند که شامل افزایش زمان انبارمانی، جلوگیری از فساد و افت مواد مغذی و تعیین زمان ماندگاری مواد غذایی می­باشد. افزایش تقاضا برای غذاهایی با ویژگی­ های تازه­ماندن، کاهش افزودنی ­های مصنوعی و نگه­دارنده‌ها، تخریب اندک محیط زیست و ایمن ­بودن، محققان و صنایع را به سمت توسعه فنّاوری ­های فرآوری ملایم ­تر و راهکارهای بسته‌بندی سازگارتر با محیط­زیست سوق داده است. در این زمینه، استفاده از نانوامولسیون­ها برای بهبود عملکرد بسته‌بندی مواد غذایی سازگار باتوسعه پایدار و کارکردهای جدید در پوشش ­ها و فیلم ­های متداول ارائه کرده است. نانوامولسیون­ ها که دارای پایداری نوری و ویژگی­ های رئولوژیکی منحصر به فردی ازجمله: حفاظت، ریزپوشانی و تحویل ترکیبات زیست فعال و عملگرا (از جمله مواد نگه­دارنده طبیعی مانند: اسانس­های روغنی گیاهان، مواد مغذّی، ویتامین­ها، رنگ­ ها و طعم‌دهنده‌ها)، سورفاکتانت ­ها(از جمله پروتئین ­ها و کربوهیدرات­هایی که در طبیعت یافت می‌شوند)، برای طراحی نانوامولسیون ­های با درجه غذایی مورد نظر برای کاربردهای بسته‌بندی استفاده می­شوند.دراین مقاله ازنانوامولسیون ­ها در ماتریکس ­های بیوپلیمری مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی با وجود فعالیت ضدمیکروبی بالقوه آن­ها در برابر پاتوژن­های همراه غذا، مورد بررسی قرار می‌گیرند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه جامع امام حسین (ع)fa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندیfa_IR
dc.subjectبسته‌بندی مواد غذاییfa_IR
dc.subjectریزپوشانیfa_IR
dc.subjectفعالیت ضدمیکروبیfa_IR
dc.subjectنانوامولسیونfa_IR
dc.titleمروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته‌بندی مواد غذایی فعال زیستیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentکارشناس مسئول، گروه پژوهشی مواد غذایی و حلال کشاورزی، پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، عضو هیأت علمی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایرانfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue42
dc.citation.spage42
dc.citation.epage53


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد