| dc.contributor.author | خشنودینیا, سارا | fa_IR |
| dc.contributor.author | صداقت, ناصر | fa_IR |
| dc.contributor.author | رادمرد قدیری, غلامحسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:27:43Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:27:43Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T23:27:43Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T23:27:43Z | |
| dc.date.issued | 2013-11-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-07-26 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-05-04 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خشنودینیا, سارا, صداقت, ناصر, رادمرد قدیری, غلامحسین. (1392). استفاده از پوششهای خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانههای آجیلی. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 4(15) | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-6675 | |
| dc.identifier.uri | https://packaging.ihu.ac.ir/article_201344.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155602 | |
| dc.description.abstract | اکسیژن تأثیر نامطلوبی بر کیفیت شمار زیادی از مواد غذایی دارد. دانههای آجیلی به دلیل محتوای چربی غیر اشباع بالا مستعد اکسایش و در نتیجه کاهش زمان ماندگاری هستند. به کارگیری فیلمها و پوششهای خوراکی راهحل جدیدی برای مرتفع ساختن این مشکل است. پوششها و فیلمهای خوراکی در دانههای آجیلی عمدتاً به منظور کنترل انتقال گاز، رطوبت و کاهش اکسایش به کار گرفته میشوند. فیلمها و پوششهای خوراکی حاوی مواد فعال میتوانند نقش مهمی در افزایش خواص عملکردی و تغذیهای دانههای آجیلی داشته باشند. برای مثال پوششهای حاوی مواد آنتیاکسیدانی موانع بهتری در برابر اکسیژن بوده و در نتیجه حفاظت بهتری از محصول در برابر اکسایش به عمل میآورند. یک پوشش خوراکی موفق باید ممانعتکنندگی خوبی در برابر رطوبت و گازها داشته باشد و از خصوصیات سطحی و حسی خوبی نیز برخوردار باشد، نحوه پوششدهی نیز باید متناسب با هدف مورد نظر و به دقّت انتخاب شود. این مقاله مروری بر استفاده و تأثیر پوششهای خوراکی بر روی دانههای آجیلی دارد که تعریف، طبقهبندی، مواد رایج در ساخت پوششها، شیوههای متداول به کارگیری پوششها و پیشرفتهای اخیر در این زمینه را شامل میشود. همچنین ویژگیهای حسی، نفوذپذیری به رطوبت، گازها و چشمانداز آیندهی این پوششها نیز بررسی خواهد شد. | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه جامع امام حسین (ع) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی | fa_IR |
| dc.subject | پوششدهی | fa_IR |
| dc.subject | خواص عملکردی و نفوذپذیری به اکسیژن | fa_IR |
| dc.title | استفاده از پوششهای خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانههای آجیلی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه مهندسی صنایع، دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.citation.volume | 4 | |
| dc.citation.issue | 15 | |