نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخشنودی‌نیا, ساراfa_IR
dc.contributor.authorصداقت, ناصرfa_IR
dc.contributor.authorرادمرد قدیری, غلامحسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:27:43Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:27:43Z
dc.date.available1399-07-08T23:27:43Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:27:43Z
dc.date.issued2013-11-22en_US
dc.date.issued1392-09-01fa_IR
dc.date.submitted2014-07-26en_US
dc.date.submitted1393-05-04fa_IR
dc.identifier.citationخشنودی‌نیا, سارا, صداقت, ناصر, رادمرد قدیری, غلامحسین. (1392). استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 4(15)fa_IR
dc.identifier.issn2228-6675
dc.identifier.urihttps://packaging.ihu.ac.ir/article_201344.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155602
dc.description.abstractاکسیژن تأثیر نامطلوبی بر کیفیت شمار زیادی از مواد غذایی دارد. دانه‌های آجیلی به دلیل محتوای چربی غیر اشباع بالا مستعد اکسایش و در نتیجه کاهش زمان ماندگاری هستند. به کارگیری فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی راه­حل جدیدی برای مرتفع ساختن این مشکل است. پوشش‌ها و فیلم‌های خوراکی در دانه‌های آجیلی عمدتاً به منظور کنترل انتقال گاز، رطوبت و کاهش اکسایش به کار گرفته می‌شوند. فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی حاوی مواد فعال می‌توانند نقش مهمی در افزایش خواص عملکردی و تغذیه‌ای دانه‌های آجیلی داشته باشند. برای مثال پوشش‌های حاوی مواد آنتی‌اکسیدانی موانع بهتری در برابر اکسیژن بوده و در نتیجه حفاظت بهتری از محصول در برابر اکسایش به عمل می‌آورند. یک پوشش خوراکی موفق باید ممانعت‌کنندگی خوبی در برابر رطوبت و گازها داشته باشد و از خصوصیات سطحی و حسی خوبی نیز برخوردار باشد، نحوه پوشش‌دهی نیز باید متناسب با هدف مورد نظر و به دقّت انتخاب شود. این مقاله مروری بر استفاده و تأثیر پوشش‌های خوراکی بر روی دانه‌های آجیلی دارد که تعریف، طبقه‌بندی، مواد رایج در ساخت پوشش‌ها، شیوه‌های متداول به کارگیری پوشش‌ها و پیشرفت‌های اخیر در این زمینه را شامل می‌شود. هم‌چنین ویژگی‌های حسی، نفوذپذیری به رطوبت، گازها و چشم‌انداز آینده‌ی این پوشش‌ها نیز بررسی خواهد شد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه جامع امام حسین (ع)fa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندیfa_IR
dc.subjectپوشش‌دهیfa_IR
dc.subjectخواص عملکردی و نفوذپذیری به اکسیژنfa_IR
dc.titleاستفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی صنایع، دانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue15


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد