| dc.contributor.author | عباسی فرید, محمد جواد | fa_IR | 
| dc.contributor.author | دهقانی فیروزآبادی, محمدرضا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | رسالتی, حسین | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:27:42Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:27:43Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-08T23:27:42Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-29T23:27:43Z |  | 
| dc.date.issued | 2013-11-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1392-09-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2014-07-26 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1393-05-04 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | عباسی فرید, محمد جواد, دهقانی فیروزآبادی, محمدرضا, رسالتی, حسین. (1392). کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 4(15) | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2228-6675 |  | 
| dc.identifier.uri | https://packaging.ihu.ac.ir/article_201343.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155601 |  | 
| dc.description.abstract | امروزه، پلاستیک های تهیه شده از مواد نفتی به دلیل در دسترس بودن، قیمت مناسب و داشتن ویژگی های عملکردی مطلوب مانند کشش پذیری خوب، مقاومت بالا به پاره شدن، ویژگی های ممانعتی عالی نسبت به اکسیژن و مواد معطر و قابلیت دوخت حرارتی مناسب به طور وسیع استفاده می شوند. آلودگی ناشی از مواد بسته بندی تولید شده از مواد نفتی که معمولاً زیست تخریب پذیر نیستند و مشکلات ناشی از روش های مختلف حذف این ترکیبات باعث شده که محققان در سال های اخیر در زمینه پلیمرهای سازگار با محیط تحقیق کنند. از دهه 80 میلادی به پوشش های خوراکی توجّه بیشتری شده است زیرا زیست تخریب پذیری و ویژگی ممانعت کنندگی بالای آن ها در برابر گازها، مواد معطّر، میکروارگانیسمها و چربیها به ویژه در رطوبت های نسبی پایین به حفظ کیفیت و در تهیه، افزایش زمان ماندگاری محصول منجر می شود. پوشش های خوراکی از پروتئین ها، پلیساکاریدها و چربیها به صورت ترکیبی یا جداگانه استفاده می شود. مقاله مروری حاضر به طور خلاصه به بررسی توسعه های اخیر در کاربرد مواد به منظور بهبود خواص ممانعتی مقوا با تأکید روی پلیمرهای بر پایه مواد زیستی می پردازد. عملکرد، فواید و مضرات تعدادی از مواد زیست پایه پلیمری با جزئیات بیان شده است. نشاسته، مشتقات سلولز، کیتوزان، آلژینات، گلوتن گندم، پروتئین شیر چرخ شده، پلیکاپرولاکتون، پلی(لاکتیک اسید) و پلی هیدروکسی آلکانوات ها جزء این مواد هستند. | fa_IR | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه جامع امام حسین (ع) | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی | fa_IR | 
| dc.subject | پوشش دهی | fa_IR | 
| dc.subject | آهارزنی | fa_IR | 
| dc.subject | مواد زیست پایه | fa_IR | 
| dc.subject | خواص ممانعتی و مقوا | fa_IR | 
| dc.title | کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 4 |  | 
| dc.citation.issue | 15 |  |