نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعباسی فرید, محمد جوادfa_IR
dc.contributor.authorدهقانی فیروزآبادی, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorرسالتی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:27:42Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:27:43Z
dc.date.available1399-07-08T23:27:42Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:27:43Z
dc.date.issued2013-11-22en_US
dc.date.issued1392-09-01fa_IR
dc.date.submitted2014-07-26en_US
dc.date.submitted1393-05-04fa_IR
dc.identifier.citationعباسی فرید, محمد جواد, دهقانی فیروزآبادی, محمدرضا, رسالتی, حسین. (1392). کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 4(15)fa_IR
dc.identifier.issn2228-6675
dc.identifier.urihttps://packaging.ihu.ac.ir/article_201343.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155601
dc.description.abstractامروزه، پلاستیک­ های تهیه شده از مواد نفتی به دلیل در دسترس بودن، قیمت مناسب و داشتن ویژگی ­های عملکردی مطلوب مانند کشش ­پذیری خوب، مقاومت بالا به پاره شدن، ویژگی­ های ممانعتی عالی نسبت به اکسیژن و مواد معطر و قابلیت دوخت حرارتی مناسب به طور وسیع استفاده می­ شوند. آلودگی ناشی از مواد بسته­ بندی تولید شده از مواد نفتی که معمولاً زیست تخریب­ پذیر نیستند و مشکلات ناشی از روش ­های مختلف حذف این ترکیبات باعث شده که محققان در سال­ های اخیر در زمینه پلی­مرهای سازگار با محیط تحقیق کنند. از دهه 80 میلادی به پوشش­ های خوراکی توجّه بیشتری شده است زیرا زیست­ تخریب­ پذیری و ویژگی ممانعت­ کنندگی بالای آن ها در برابر گازها، مواد معطّر، میکروارگانیسم­ها و چربی­ها به ویژه در رطوبت­ های نسبی پایین به حفظ کیفیت و در تهیه، افزایش زمان ماندگاری محصول منجر می ­شود. پوشش­ های خوراکی از پروتئین­ ها، پلی­ساکاریدها و چربی­ها به صورت ترکیبی یا جداگانه استفاده می­ شود. مقاله مروری حاضر به طور خلاصه به بررسی توسعه ­های اخیر در کاربرد مواد به منظور بهبود خواص ممانعتی مقوا با تأکید روی پلی­مرهای بر پایه مواد زیستی می­ پردازد. عملکرد، فواید و مضرات تعدادی از مواد زیست پایه پلی­مری با جزئیات بیان شده است. نشاسته، مشتقات سلولز، کیتوزان، آلژینات، گلوتن گندم، پروتئین شیر چرخ شده، پلی­کاپرولاکتون، پلی­(لاکتیک اسید) و پلی­ هیدروکسی آلکانوات­ ها جزء این مواد هستند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه جامع امام حسین (ع)fa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندیfa_IR
dc.subjectپوشش دهیfa_IR
dc.subjectآهارزنیfa_IR
dc.subjectمواد زیست پایهfa_IR
dc.subjectخواص ممانعتی و مقواfa_IR
dc.titleکاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue15


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد