نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهاشمی طباطبایی, رامینfa_IR
dc.contributor.authorمیرزایی, حبیب الهfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی نافچی, عبدالرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:27:41Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:27:41Z
dc.date.available1399-07-08T23:27:41Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:27:41Z
dc.date.issued2013-05-22en_US
dc.date.issued1392-03-01fa_IR
dc.date.submitted2014-07-23en_US
dc.date.submitted1393-05-01fa_IR
dc.identifier.citationهاشمی طباطبایی, رامین, میرزایی, حبیب اله, محمدی نافچی, عبدالرضا. (1392). ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 4(13)fa_IR
dc.identifier.issn2228-6675
dc.identifier.urihttps://packaging.ihu.ac.ir/article_201332.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155590
dc.description.abstractاغلب پوشش­ هایی که برای حفظ مواد غذایی استفاده می­شوند، از مواد پلاستیکی سنتزی ساخته شده­اند. با این حال، به دلایل زیستی، اخیراً توجّه به پوشش­ های با قابلیت زیست تخریب­پذیری معطوف گردیده است. ژلاتین به­طور گسترده به دلیل توانایی تهیه فیلم یکنواخت به عنوان یک پوشش و تناسب به عنوان یک پوشش خارجی برای محافظت غذا در برابر خشکی، نور و اکسیژن مورد مطالعه قرار گرفته است. به­علاوه، یکی از اولین موادی است که به­عنوان حامل ترکیبات فعال زیستی پیشنهاد شده است. اخیراً ژلاتین با منبع ماهیان دریایی، به عنوان جایگزین ژلاتین پستانداران مورد توجّه قرار گرفته است. ویژگی­های مکانیکی و ممانعتی این پوشش­ها به میزان زیادی وابسته به ویژگی­ های شیمیایی و فیزیکی ژلاتین به ویژه ترکیب اسید آمینه که بسته به گونه، به میزان زیادی تفاوت دارد و توزیع وزن مولکولی که اساساً به فراوری بستگی دارد، می­باشد. فرمولاسیون­های متفاوت پوششی می­توانند برای گسترش ویژگی­ های شیمیایی، فیزیکی و اضافه نمودن کاربردهای جدید تبیین گردند. این مقاله به مرور جدیدترین منابع علمی مربوط به فیلم ­ها بر اساس ژلاتین حاصل از گونه­ های متفاوت ماهی پرداخته و راهکارهای گوناگونی را برای ارتقای ویژگی­ های فیزیکی چنین پوشش ­هایی با ترکیب ژلاتین ماهی با دیگر پلی­مرهای زیستی همانند پروتئین ایزوله سویا، روغن، اسیدهای چرب و پلی­ ساکاریدهای خاص در نظر می­ گیرد. ضمن اینکه در ارتباط با استفاده از نرم­ کننده ­ها و مواد فعال سطحی مختلف نیز بحث می­ گردد.  ویژگی های خاص همانند فعالیت­ های ضد­اکسیدانی و ضد­میکروبی نیز می­توانند از ترکیب ژلاتین با کیتوزان، لیزوزیم، اسانس، عصاره ­های گیاهی یا ویتامین C به ­منظور تولید یک ماده زیستی برای بسته­ بندی مد نظر قرار گیرند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه جامع امام حسین (ع)fa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندیfa_IR
dc.subjectژلاتین ماهیfa_IR
dc.subjectبسته بندی و فیلم خوراکیfa_IR
dc.titleژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعالfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue13


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد