مرور دوره 4, شماره 13 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 16 از 16
| موضوع |
|---|
| اتمسفر اصلاح شده(MAP) [1] |
| اسیدهای آلی و ضدمیکروبی [1] |
| برش های میوه و سبزیجات [1] |
| بسته بندی الکترومغناطیسی و استریلیزاسیون [1] |
| بسته بندی خود گرم شونده [1] |
| بسته بندی فعال و هوشمند [1] |
| بسته بندی و فیلم خوراکی [1] |
| بسته بندی [1] |
| تازگی [1] |
| فیلم و پوشش خوراکی [1] |
| فیلم کیتوزان [1] |
| مقاومت کاغذ و ویژگیهای ضد میکروبی [1] |
| مواد غذایی [1] |
| واکنش گرمازا و آنتالپی [1] |
| ژلاتین ماهی [1] |
| کاغذ بسته بندی [1] |



