• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 4, شماره 13
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 4, شماره 13
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی

    (ندگان)پدیدآور
    خانزادی, مهردادجعفری, سید مهدیخدائیان چگینی, فرامرز
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مصرف جهانی مواد پلاستیکی در سال 2008 بیش از 200 میلیون تن بود و آمارها حاکی از آن است که سالانه به اندازه 5 درصد به مصرف این مواد افزوده می­شود. بزرگ­ترین بازار مواد پلاستیکی مربوط به بسته­بندی است که حدود 12 میلیون تن را در سال شامل می­شود. پلاستیک­ها با منشأ مواد نفتی مثل پلی­اولفین­ها، پلی­استرها و پلی­آمیدها به علت در دسترس بودن در مقادیر زیاد، قیمت پایین و ویژگی­های کاربردی مطلوب، به طور گسترده به عنوان مواد بسته­بندی به کار می­روند.فیلم­ها و پوشش­های خوراکی می­توانند از انتقال رطوبت بین اجزاء موجود در درون بسته غذایی که فعالیت آبی متفاوتی دارند، ممانعت نمایند. همچنین فیلم­های بیوپلی­مری ابزار بسیار خوبی برای افزودن موادی مانند ضد­اکسیدان­ها، مواد ضد میکروبی، رنگ­ها و سایر مواد عملگر هستند و بعد از مصرف غذا و وارد شدن این مواد به طبیعت در کوتاه مدّت به آب، دی­اکسیدکربن و ترکیبات غیرآلی و بدون هیچ بازمانده سمّی تجزیه شده و مشکلی ایجاد نمی­کنند. نتایج نشان داد فیلم حاضر از لحاظ خصوصیات مکانیکی که دارای کشسانی و مقاومت در برابر پارگی است و می­تواند در تولید فیلم­های خوراکی با استحکام و کشسانی مطلوب مورد استفاده قرار گیرد و دارای خصوصیات رنگی مطلوبی، از لحاظ شفافیت و رنگ نسبتاً ثابت، در نسبت­های مختلف ترکیبات اولیه دارد و همچنین ویژگی­های مناسبی از لحاظ نفوذ­پذیری به بخار آب و حلالیت دارا می­باشد.
    کلید واژگان
    کنسانتره پروتئین آب پنیر
    لاکتوز
    پولالان
    فیلم خوراکی و پلاستیسایزر

    شماره نشریه
    13
    تاریخ نشر
    2013-05-22
    1392-03-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
    استادیار پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201327.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155585

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب