نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخوشدونی فراهانی, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorارومیه ای, عبدالرسولfa_IR
dc.contributor.authorشریفان, انوشهfa_IR
dc.contributor.authorخوشدونی فراهانی, زهراfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:27:29Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:27:29Z
dc.date.available1399-07-08T23:27:29Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:27:29Z
dc.date.issued2020-05-21en_US
dc.date.issued1399-03-01fa_IR
dc.date.submitted2018-12-22en_US
dc.date.submitted1397-10-01fa_IR
dc.identifier.citationخوشدونی فراهانی, فاطمه, ارومیه ای, عبدالرسول, شریفان, انوشه, خوشدونی فراهانی, زهرا. (1399). تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 11(41), 60-71.fa_IR
dc.identifier.issn2228-6675
dc.identifier.urihttps://packaging.ihu.ac.ir/article_205345.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155515
dc.description.abstractدر این تحقیق، فیلم خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز با درصدهای مختلفی( 0/0، 2/0، 4/0، 6/0%) از روغن کنجد تهیه گردید و خواص فیزیکی، مکانیکی آن مورد بررسی قرار گرفت. از تیمار توأم با درصد بهینه، پوشش خوراکی تهیه گردید و خواص میکروبی آن مورد سنجش قرار گرفت. داده های حاصل از آزمایش به روش آزمون فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. آنالیز واریانس نتایج نیز با استفاده از نرم افزار SPSS و مقایسه میانگین ها توسط آزمون چند دامنه ای دانکن انجام شد. بر اساس نتایج حاصله عوامل مکانیکی و فیزیکی نشان داد که میزان مقاومت کششی، مدول الاستیک در پوشش حاوی 2/0 % روغن نسبت به تیمار شاهد کمتر بود و میزان ازدیاد طول افزایش یافت. غلظت روغن اختلاف معنی داری (05/0P>) در نفوذپذیری به بخار آب فیلم های امولسیونی ایجاد نکرد. نتایج بررسی عوامل میکروبی نیز نشان دادند که به لحاظ ضدمیکروبی بودن، پوشش های خوراکی حاوی محلول 2/0 % روغن کنجد همراه با ترکیب سوربات پتاسیم اثر بازدارندگی خوبی بر روی میوه توت فرنگی تازه داشتند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه جامع امام حسین (ع)fa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندیfa_IR
dc.subjectکربوکسی متیل سلولزfa_IR
dc.subjectروغن کنجدfa_IR
dc.subjectپوشش خوراکیfa_IR
dc.subjectفیلم خوراکیfa_IR
dc.subjectتوت فرنگیfa_IR
dc.titleتهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشجوی رشتة علوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه شیمی پلیمر، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوبfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشجوی رشتة علوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue41
dc.citation.spage60
dc.citation.epage71


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد