| dc.contributor.author | خوشدونی فراهانی, فاطمه | fa_IR |
| dc.contributor.author | ارومیه ای, عبدالرسول | fa_IR |
| dc.contributor.author | شریفان, انوشه | fa_IR |
| dc.contributor.author | خوشدونی فراهانی, زهرا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:27:29Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:27:29Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T23:27:29Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T23:27:29Z | |
| dc.date.issued | 2020-05-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1399-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-12-22 | en_US |
| dc.date.submitted | 1397-10-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خوشدونی فراهانی, فاطمه, ارومیه ای, عبدالرسول, شریفان, انوشه, خوشدونی فراهانی, زهرا. (1399). تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 11(41), 60-71. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-6675 | |
| dc.identifier.uri | https://packaging.ihu.ac.ir/article_205345.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155515 | |
| dc.description.abstract | در این تحقیق، فیلم خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز با درصدهای مختلفی( 0/0، 2/0، 4/0، 6/0%) از روغن کنجد تهیه گردید و خواص فیزیکی، مکانیکی آن مورد بررسی قرار گرفت. از تیمار توأم با درصد بهینه، پوشش خوراکی تهیه گردید و خواص میکروبی آن مورد سنجش قرار گرفت. داده های حاصل از آزمایش به روش آزمون فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. آنالیز واریانس نتایج نیز با استفاده از نرم افزار SPSS و مقایسه میانگین ها توسط آزمون چند دامنه ای دانکن انجام شد. بر اساس نتایج حاصله عوامل مکانیکی و فیزیکی نشان داد که میزان مقاومت کششی، مدول الاستیک در پوشش حاوی 2/0 % روغن نسبت به تیمار شاهد کمتر بود و میزان ازدیاد طول افزایش یافت. غلظت روغن اختلاف معنی داری (05/0P>) در نفوذپذیری به بخار آب فیلم های امولسیونی ایجاد نکرد. نتایج بررسی عوامل میکروبی نیز نشان دادند که به لحاظ ضدمیکروبی بودن، پوشش های خوراکی حاوی محلول 2/0 % روغن کنجد همراه با ترکیب سوربات پتاسیم اثر بازدارندگی خوبی بر روی میوه توت فرنگی تازه داشتند. | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه جامع امام حسین (ع) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی | fa_IR |
| dc.subject | کربوکسی متیل سلولز | fa_IR |
| dc.subject | روغن کنجد | fa_IR |
| dc.subject | پوشش خوراکی | fa_IR |
| dc.subject | فیلم خوراکی | fa_IR |
| dc.subject | توت فرنگی | fa_IR |
| dc.title | تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشجوی رشتة علوم و صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار گروه شیمی پلیمر، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشجوی رشتة علوم و صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 11 | |
| dc.citation.issue | 41 | |
| dc.citation.spage | 60 | |
| dc.citation.epage | 71 | |