تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی
(ندگان)پدیدآور
منیری, حنانهفرهمندفر, رضامعتمدزادگان, علی
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از این پژوهش بررسی اثر دمای خشک کردن باآون(دردماهای 40،60 و80 درجه سانتیگراد)درمجاورت هوای داغ، بر روی ویژگیهای رنگی و امولسیونی صمغ دانه شاهی است. با افزایش دمای آون، شاخص روشناییو شاخص قرمزی افزایش یافتهاند، اما عامل زردی، کروما و قهوهای شدن با افزایش دما کاهش یافتهاند، تغییرات به طور جزئی بودند و معنیدار نبودند. صمغ دانه شاهی دارای ویژگی امولسیونی(بیش از 80%)و پایداری خوبی بوده است که به علت حضور پروتئین در این صمغ میباشد. پایداری امولسیونی هم در دمای 80 درجه سانتیگراد بعد از 30 دقیقه ثابت بوده است. ویژگی کفکنندگی صمغ دانه شاهی بالای 70 درصد بوده است، اما تفاوت معنیداری مشاهده نشد.
کلید واژگان
خشک کردنصمغ دانه شاهی
امولسیونی و رنگی
شماره نشریه
40تاریخ نشر
2020-02-201398-12-01
ناشر
دانشگاه جامع امام حسین (ع)سازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایراندانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران



