• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 10, شماره 40
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 10, شماره 40
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی

    (ندگان)پدیدآور
    منیری, حنانهفرهمندفر, رضامعتمدزادگان, علی
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف از این پژوهش بررسی اثر دمای خشک کردن باآون(دردماهای 40،60 و80 درجه سانتی­گراد)درمجاورت هوای داغ، بر روی ویژگی­های رنگی و امولسیونی صمغ دانه شاهی است. با افزایش دمای آون، شاخص روشناییو شاخص قرمزی افزایش یافته­اند، اما عامل زردی، کروما و قهوه­ای شدن با افزایش دما کاهش یافته­اند، تغییرات به طور جزئی بودند و معنی­دار نبودند. صمغ دانه شاهی دارای ویژگی امولسیونی(بیش از 80%)و پایداری خوبی بوده است که به علت حضور پروتئین در این صمغ می­باشد. پایداری امولسیونی هم در دمای 80 درجه سانتی­گراد بعد از 30 دقیقه ثابت بوده است. ویژگی کف­کنندگی صمغ دانه شاهی بالای 70 درصد بوده است، اما تفاوت معنی­داری مشاهده نشد.
    کلید واژگان
    خشک کردن
    صمغ دانه شاهی
    امولسیونی و رنگی

    شماره نشریه
    40
    تاریخ نشر
    2020-02-20
    1398-12-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران
    دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران
    دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_205076.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155507

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب