مرور دوره 10, شماره 40 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-02-20)هدف از این پژوهش بررسی اثر دمای خشک کردن باآون(دردماهای 40،60 و80
-
تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگیهای مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-02-20)بستهبندیهای زیستتخریبپذیر به دلیل ویژگیهای دوستدار محیط زیست بودن جایگزین مناسبی برای فیلمهای سنتزی در صنعت بستهبندی میباشند. در این پژوهش از نانو ذرّات اکسید روی و اسانس آویشن برای بهبود خصوصیات ساختاری کیتوزان ...
-
کاربرد نقوش تصویری ایرانی- اسلامی در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران(چای، پسته، زعفران)
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-02-20)بسته بندی یکی از عناصر هویت بخش است و معرّف فرهنگ و ملیت می باشد. این پژوهش با هدف مطالعه و شناخت عناصر بصری طراحی گرافیک و نقش مایه های اصیل ایرانی و اسلامی، با روش توصیفی تحلیلی انجام شده است. جمع آوری اطّلاعات، به شیوه ...



