• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 7, شماره 26
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 7, شماره 26
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مروری بر اثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده

    (ندگان)پدیدآور
    رضائیان عطار, فرنازصداقت, ناصر
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    پرتو­‌دهی مواد غذایی می­‌تواند ایمنی و سلامت مواد غذایی را بهبود بخشد. بسیاری از مواد برای استفاده در بسته ­بندی غذا مجاز هستند؛ اما تنها تعداد اندکی از آن­ها را می­توان هنگام پرتودهی ماده غذایی بکار برد. ارزیابی ایمنی مدیریت دارو و غذا در مواد غذایی پرتودهی شده، در برگیرنده اطّلاعات توکسیکولوژیکی موجود در مورد مواد بسته ­بندی و محصولات رادیولیز تولید­شده از آن­ها در اثر پرتودهی است. هر پروتکل آزمون مورد استفاده در ارزیابی مواد غذایی پرتودهی شده، باید در برگیرنده شناسایی ترکیبات رادیولیز نیز باشد.
    کلید واژگان
    پرتودهی یونیزه کننده
    RPs
    بسته بندی مواد غذایی

    شماره نشریه
    26
    تاریخ نشر
    2016-08-22
    1395-06-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
    عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201422.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155425

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب