مروری بر اثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده
(ندگان)پدیدآور
رضائیان عطار, فرنازصداقت, ناصر
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
پرتودهی مواد غذایی میتواند ایمنی و سلامت مواد غذایی را بهبود بخشد. بسیاری از مواد برای استفاده در بسته بندی غذا مجاز هستند؛ اما تنها تعداد اندکی از آنها را میتوان هنگام پرتودهی ماده غذایی بکار برد. ارزیابی ایمنی مدیریت دارو و غذا در مواد غذایی پرتودهی شده، در برگیرنده اطّلاعات توکسیکولوژیکی موجود در مورد مواد بسته بندی و محصولات رادیولیز تولیدشده از آنها در اثر پرتودهی است. هر پروتکل آزمون مورد استفاده در ارزیابی مواد غذایی پرتودهی شده، باید در برگیرنده شناسایی ترکیبات رادیولیز نیز باشد.
کلید واژگان
پرتودهی یونیزه کنندهRPs
بسته بندی مواد غذایی
شماره نشریه
26تاریخ نشر
2016-08-221395-06-01
ناشر
دانشگاه جامع امام حسین (ع)سازمان پدید آورنده
علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهدعضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد



