| dc.contributor.author | ابراهیمی, ابوالقاسم | fa_IR | 
| dc.contributor.author | نکویی زاده, مریم | fa_IR | 
| dc.contributor.author | خدابخشی سورشجانی, زهرا | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:27:12Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:27:12Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-08T23:27:12Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-29T23:27:12Z |  | 
| dc.date.issued | 2017-11-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1396-09-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2017-11-28 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1396-09-07 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | ابراهیمی, ابوالقاسم, نکویی زاده, مریم, خدابخشی سورشجانی, زهرا. (1396). برچسب مواد غذایی: مفاهیم، کارکردها و دلایل استفاده یا عدم استفاده از آن. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 8(31), 76-91. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2228-6675 |  | 
| dc.identifier.uri | https://packaging.ihu.ac.ir/article_201458.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155420 |  | 
| dc.description.abstract | امروزه تصمیمات خرید به طور عمده در درون فروشگاه اتّفاق میافتد و بسته بندی محصول به منظور محدود کردن نیاز به نیروی فروش در لحظه خرید طراحی شده است. از اینرو، برچسب مواد غذایی احتمالاً به مهم ترین و اثرگذارترین عامل در تصمیم گیری خرید مشتری تبدیل شده است، چرا که اکثر اطّلاعات مورد نیاز مشتری از جمله نام تجاری و ترکیبات محصول روی برچسب چاپ می شوند. هدف از این مقاله، ایجاد آگاهی در خصوص اهمیت برچسب مواد غذایی در انتخاب محصولات غذایی است. بدین منظور، در این مطالعه سعی شده است تا با نگاهی جامع پیرامون برچسب مواد غذایی؛ مفاهیم، اهمیت، انواع اطّلاعات، الزامات قانونی، کارکردها و همچنین دلایل استفاده یا عدم استفاده از آن مورد بررسی قرار گیرد. | fa_IR | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه جامع امام حسین (ع) | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی | fa_IR | 
| dc.subject | بسته بندی | fa_IR | 
| dc.subject | برچسب | fa_IR | 
| dc.subject | مواد غذایی | fa_IR | 
| dc.subject | نقطه خرید | fa_IR | 
| dc.title | برچسب مواد غذایی: مفاهیم، کارکردها و دلایل استفاده یا عدم استفاده از آن | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.contributor.department | دانشیار بخش مدیریت، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز | fa_IR | 
| dc.contributor.department | استادیار بخش مدیریت، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز | fa_IR | 
| dc.contributor.department | لیسانس مترجمی زبان انگلیسی و دانشجوی فوق لیسانس مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه شیراز | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 8 |  | 
| dc.citation.issue | 31 |  | 
| dc.citation.spage | 76 |  | 
| dc.citation.epage | 91 |  |