نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهنرور, زهرهfa_IR
dc.contributor.authorفرهودی, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:27:10Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:27:10Z
dc.date.available1399-07-08T23:27:10Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:27:10Z
dc.date.issued2017-02-19en_US
dc.date.issued1395-12-01fa_IR
dc.date.submitted2017-01-08en_US
dc.date.submitted1395-10-19fa_IR
dc.identifier.citationهنرور, زهره, فرهودی, مهدی. (1395). ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 7(28), 4-15.fa_IR
dc.identifier.issn2228-6675
dc.identifier.urihttps://packaging.ihu.ac.ir/article_201432.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155407
dc.description.abstractطی سال­های اخیر، با ظهور فنّاوری نانو و ورود آن به صنایع مختلف، به صورت چشمگیری پیشرفت­های آن در ابعاد مختلف مشاهده می­شود. صنعت بسته­بندی غذایی نیز یکی از این صنایع است که به دنبال تأثیر مناسب بکارگیری فنّاوری نانو بر بهبود ویژگی­های مختلف بسته بندی، با استقبال زیادی مواجه شده است. از طرفی نانوذرّات به کار برده شده در بسته­بندی، ممکن است همانند سایر اجزای آن به شبکه غذایی مهاجرت و مشکلاتی را برای ایمنی مادۀ غذایی ایجاد کند. نگرانی عمده­ای که در به کارگیری فنّاوری نانو وجود دارد به اندازۀ کوچک نانوذرّات مربوط می­شود. اندازۀ کوچک خیلی از نانو مواد، ویژگی­های فیزیکی و شیمیایی متفاوتی نسبت به ترکیبات شیمیایی مشابه با ایعاد میکرومتری ایجاد می­کند. امروزه دستیابی به پاسخ این سؤال که چطور فرآیندهایی بر پایۀ نانومواد ممکن است بر سلامت انسان اثر بگذارند، دانش و مطالعه بیشتری را می­طلبد. در این مقاله، ضمن بیان مختصر اهمیت و کاربردهای فنّاوری نانو در بسته­بندی غذا، روش­هایی که به منظور تعیین ویژگی­های کمی و کیفی نانوذرّات در جهت ارزیابی­های مربوط به مهاجرت و ایمنی آن­ها وجود دارد، بررسی می­شود. همچنین، به جنبه­های کلی مهاجرت نانو ذرّات، روش­های اندازه­گیری مهاجرت و برخی قوانین مربوط به استفاده از فنّاوری نانو در حوزۀ بسته­بندی بررسی می­شوند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه جامع امام حسین (ع)fa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندیfa_IR
dc.subjectنانوکامپوزیتfa_IR
dc.subjectنانوذرّاتfa_IR
dc.subjectمهاجرتfa_IR
dc.subjectقوانینfa_IR
dc.subjectبسته بندی غذاfa_IR
dc.subjectروش های ارزیابیfa_IR
dc.titleارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران کمیتۀ پژوهشی دانشجویان، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذاییfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، گروه علوم و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذاییfa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue28
dc.citation.spage4
dc.citation.epage15


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد