مرور دوره 5, شماره 19 بر اساس عنوان

  • بسته‌بندی و نقش آن در ارتقاء کیفی محصولات صنایع‌دستی 

    شایسته فر, مهناز (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-11-22)
    امروزه هنر بسته­بندی در دنیا به عنوان یک علم مطرح است که کشورهای توسعه یافته با آگاهی از آن، محصولات تولیدی خود را با بهترین روش­های بسته­بندی در بازارهای جهانی عرضه می­کنند. در میان محصولات فراوان تولیدی، محصولات صنایع ...

  • ساختارهای بسته‌بندی های انعطاف‌پذیر مورد استفاده در تیمارهای فشار بالا 

    حبیبی, مریم؛ فرهودی, مهدی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-11-22)
    این مقاله به بررسی اثرات احتمالی اعمال همزمان فشار (P) و دما (T) بر روی فیلم‌های پلی­مری مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی در هنگام  فرآیند پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون فشار بالا می‌پردازد. مدل‌سازی نظری و داده­ لایه ...

  • مروری بر روش‌های کنترل و کاهش آلاینده‌های صنایع بسته‌بندی و چاپ 

    سوخته سرایی, علیرضا؛ نوروزی, الهام (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-11-22)
    با گسترش روز افزون فنّاوری آلاینده ­های زیست محیطی به صورت موضوعی اجتناب ناپذیر درآمده­اند؛ که مهم­ترین دستاورد حذف و کنترل آلاینده­های صنعتی، گامی به سوی توسعه پایدار می­باشد. صنایع چاپ و بسته‏بندی از جمله صنایعی محسوب ...

  • پوشش‌دهی کاغذ سبک با پروتئین آب پنیر برای بسته‌بندی محصولات چرب 

    چشمک, سهیلا؛ دهقانی فیروزآبادی, محمد رضا (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-11-22)
    امروزه استفاده از کاغذ در بسته­بندی به دلیل          ویژگی­هایی مثل سبکی و زیست­تخریب­پذیری، در مقایسه با مواد پلاستیکی کاربرد گسترده­تری دارد. از آنجایی که کاغذ دارای ویژگی­های ممانعتی ضعیفی همچون نفوذپذیری به بخار آب، ...