مرور دوره 6, شماره 21 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 25
| موضوع |
|---|
| آهارزنی [1] |
| بسته بندی [4] |
| بسته بندی مواد غذایی [1] |
| بستهبندی [1] |
| ترکیبات ضد میکروبی [1] |
| جذب مایعات [1] |
| خوراکی [1] |
| زیبایی شناسی [1] |
| سلیقه [1] |
| صنایع غذایی [1] |
| صنوبر دلتوئیدس [1] |
| طبقه اجتماعی [1] |
| عناصر بصری [1] |
| فرآیند فشار بالا [1] |
| فلوتینگ [1] |
| ماندگاری [1] |
| نانو پوشش ها [1] |
| نفوذپذیری [1] |
| ویژگی مکانیکی و حرارتی [1] |
| ویژگی های فیزیکی و مکانیکی [1] |



