دوره 6, شماره 21

 

ارسال های اخیر

  • استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر 

    عبدالملکی, خدیجه؛ فرهودی, مهدی؛ میر, نوید (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-05-22)
    بسته ­بندی مواد غذای مرحله­ای جدا نشدنی از فرآیند، نگهداری، توزیع و بازاریابی محصول است. بسته­بندی مناسب، دوره ماندگاری مواد غذایی را افزایش می­دهد، به همین دلیل یکی از شاخصه­های اصلی در صنعت غذا می­باشد. یکی از مفاهیم ...

  • شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای 

    رهنما, فاطمه؛ کارآمد, امیرحسین؛ رهنمای, زهرا؛ محمودی, محمود (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-05-22)
    طراحی بسته‌بندی، عاملی تأثیرگذار در فروش هر محصولی است که باید مطابق با سلیقه مخاطبانش به انجام برسد، به طوری که بتواند در چند ثانیه خریدار را تحت تأثیر قرار داده و او را مجاب به انتخاب و خرید کالای مشخص نماید. در مقاله ...

  • تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی 

    قهرمانی, صالح؛ حجازی, سحاب؛ مهدوی, سعید (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-05-22)
    خمیر کاغذ NSSC برای تولید کاغذ فلوتینگ یکی از مهم­ترین منابع تولید کاغذ برای مصارف بسته ­بندی می­باشد. استفاده از کاغذ، به دلیل برخی از ویژگی­ ها به خصوص ارزانی، دوستدار محیط زیست بودن و قابلیت بازیافت بر سایر مواد مورد ...

  • مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی 

    نوروزی, راحله؛ قاسمیان, علی؛ دهقانی فیروزآبادی, محمدرضا؛ جعفری, سید مهدی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-05-22)
    مقاله حاضر مروری بر مواد آهارزنی کاغذ برای بهبود خواص آن به منظور بسته ­بندی است. آهارزنی کاغذ یکی از روش ­های مهم اصلاح الیاف سلولزی به منظور ایجاد مقاومت به جذب یا نفوذ سیّالات به ویژه آب در آن می­ باشد. از نظر کاربردی، ...

  • افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی 

    سوخته سرایی, علیرضا؛ نوروزی, الهام (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-05-22)
    در این تحقیق پتانسیل استفاده از نانو پوشش ­ها در صنایع بسته ­بندی مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گرفته است. بدین منظور این تحقیق در سه بخش کاربرد نانو پوشش ­ها در صنایع غذایی، نانو پوشش ­های طبیعی، خوراکی و تجزیه شونده طبقه ...

  • تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی 

    عرب, سیده معصومه؛ یوسفی اصلی, مجتبی؛ خورشیدیان, نسیم؛ فرهودی, مهدی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-05-22)
    امروزه مصرف­کنندگان انتظار محصولات غذایی ایمن، حداقل فرآیند شده، بدون مواد افزودنی و با عمر ماندگاری بالا را دارند. در این راستا، استفاده از فرآیند فشار بالا روز به روز در حال افزایش است و بسته­بندی‎های مختلفی از نظر رفتار ...

  • زیبایی شناسی در بسته‌بندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن 

    علوی, سید مسلم؛ نجفی سیاهرودی, مهدی؛ میرزایی, زینب (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-05-22)
    شرکت­ها در عصر همگرایی کیفی محصولات، ناگزیر از متمایزسازی هستند. بسته­بندی در مقام ابزاری متمایز­کننده می­تواند در این زمینه راه­گشا باشد. یکی از شیوه­های ایجاد تمایز توسط بسته­بندی، وجود جنبه­های زیبایی بخش در بسته­بندی ...