مرور دوره 3, شماره 10 بر اساس موضوع "بسته بندی"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)گز یکی از فرآورده های غذایی سنتی ایران است. ترکیبات گز تفاوت مشخصی با سایر شیرینی ها و تنقلات مشابه دارد. در تهیه گز از انواع روغن، نشاسته و آرد استفاده نمیشود. در شرایط نگهداری نامطلوب تغییراتی در رنگ، مزه و بوی این ...
-
بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)شیر ترکیبی مایع است که در کلیه مراحل حملونقل نیاز به ظرف دارد. نخستین رشد معنیدار بستهبندی شیر در اواخر قرن 19 ایجاد شد. تغییرات طعمی و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فراپاستوریزه تحت تأثیر شرایط فرایند، مواد بستهبندی ...
-
معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)استفاده از سامانه بستهبندی هوشمند به منظور عیب یابی قبل از مصرف، تحول مثبتی در ارائه خدمات فنی، در حین حملونقل و ذخیرهسازی تا مصرف به شمار میرود. بدین شکل که با تعبیه واحد الکترونیکی مناسب در بسته بندی، به صورت دورهای ...



