مرور دوره 3, شماره 10 بر اساس موضوع "بسته بندی"

  • اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده 

    امینی هرندی, سعیده؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ گوهریان, محمد؛ علی زاده, صبیحه (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)
    گز یکی از فرآورده ­های غذایی سنتی ایران است. ترکیبات گز تفاوت مشخصی با سایر شیرینی­ ها و تنقلات مشابه دارد. در تهیه گز از انواع روغن، نشاسته و آرد استفاده نمی­شود. در شرایط نگهداری نامطلوب تغییراتی در رنگ، مزه و بوی این ...

  • بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه 

    فیضی, سمیرا؛ صداقت, ناصر (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)
    شیر ترکیبی مایع است که در کلیه مراحل حمل‌و‌نقل نیاز به ظرف دارد. نخستین رشد معنی‌دار بسته‌بندی شیر در اواخر قرن 19 ایجاد شد. تغییرات طعمی و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فراپاستوریزه تحت ‌تأثیر شرایط فرایند، مواد بسته‌بندی ...

  • معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس 

    صراف جوشقانی, حسن (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)
    استفاده از سامانه بسته­بندی هوشمند به منظور عیب­ یابی قبل از مصرف، تحول مثبتی در ارائه خدمات فنی، در حین حمل­و­نقل و ذخیره­سازی تا مصرف به شمار می­رود. بدین شکل که با تعبیه واحد الکترونیکی مناسب در بسته بندی، به صورت دوره­ای ...