مرور دوره 2, شماره 8 بر اساس تاریخ انتشار

  • کاربرد نشاسته در صنایع کاغذ و کارتن سازی 

    نیک‌بین, نگین؛ مهدوی, سعید (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)
    در این تحقیق، کاربرد نشاسته به عنوان چسب نشاسته در صنایع بسته‌بندی و تأثیر بهبود ویژگی‌های نشاسته روی گسترش کاربردهای آن به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است. کاربرد نشاسته در صنایع مختلف بسیار گسترده است، لیکن در صنایع بسته‌بندی ...

  • بررسی شناساگرهای تازگی و دما - زمان در بسته بندی 

    مشکور, مانا؛ هاشمی شهرکی, مسعود؛ مقصودلو, یحیی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)
    امروزه با استفاده از ترکیباتی تحت عنوان شناساگرها، می توان تغییرات کیفی ماده غذایی را بدون باز نمودن  بسته بندی بررسی نمود. از مهم ترین شناساگرها می توان به آن دسته ای اشاره نمود که نشان دهنده ی سطح کیفیت و تازگی محصول می ...

  • کاربرد فیلم‌های خوراکی ضد میکروبی در بسته بندی فراورده‌های گوشتی 

    صفری, محمدتقی؛ سلطانی تهرانی, ناصر (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)
    با استفاده از مواد ضد میکروبی در پوشش فراورده‌های گوشتی، علاوه بر کاهش جمعیت میکروبی و افزایش کیفیت و ایمنی محصولات، می توان تا حد زیادی استفاده از نگهدارنده‌های سنتزی و سرطانزا مثل نیتریت را کاهش داد. ترکیباتی را که دارای ...

  • پلیمرها و پلاستیک های بسته بندی زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته 

    جلیلی, فرشید؛ جعفری, سید مهدی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)
    به نظر می­رسد که امروزه سرتاسر کره زمین با پلاستیک پوشیده شده­است. تقریباً هر چیزی که می­خریم، هر غذایی که می­خوریم و بسیاری از نوشیدنی­ها با پلاستیک بسته ­بندی شده است. تأثیر مخرب پلاستیک­های ضایعاتی بر روی محیط زیست به­ ...

  • فنّاوری شناساگر فرکانس رادیویی و کاربرد آن در ردیابی مواد غذایی بسته بندی شده چالش ها و راهکارها 

    اسدپور, الهام؛ ناطقی, هیوا (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)
    بسیاری از کشورها سیستم هایی را جهت ردیابی مواد غذایی درست کرده اند. با این حال سیستم های موجود نیازمند کاغذ و نیروهای انسانی است. همچنین این  سیستم ها نمی توانند مبدأ و مقصد مواد غذایی را ردیابی کنند. سیستم شناساگرهای ...

  • کاربرد نانوحسگرها در بسته بندی و نگه داری مواد غذایی 

    شاهی, طیبه؛ قربانی, محمد (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)
    فنّاوری نانو با ساخت حسگرها در ابعاد کوچک، بسیاری از شاخص ها را با دقّت بیشتری ارزیابی می­کند. نانوحسگرها کاربردهای بسیاری در سه حوزه مهم نانوبیوتکنولوژی(پزشکی، کشاورزی و صنایع غذایی) دارند. فنّاوری نانوحسگرها به عنوان یک ...