مرور دوره 2, شماره 8 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
کاربرد نشاسته در صنایع کاغذ و کارتن سازی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)در این تحقیق، کاربرد نشاسته به عنوان چسب نشاسته در صنایع بستهبندی و تأثیر بهبود ویژگیهای نشاسته روی گسترش کاربردهای آن به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است. کاربرد نشاسته در صنایع مختلف بسیار گسترده است، لیکن در صنایع بستهبندی ...
-
بررسی شناساگرهای تازگی و دما - زمان در بسته بندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)امروزه با استفاده از ترکیباتی تحت عنوان شناساگرها، می توان تغییرات کیفی ماده غذایی را بدون باز نمودن بسته بندی بررسی نمود. از مهم ترین شناساگرها می توان به آن دسته ای اشاره نمود که نشان دهنده ی سطح کیفیت و تازگی محصول می ...
-
کاربرد فیلمهای خوراکی ضد میکروبی در بسته بندی فراوردههای گوشتی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)با استفاده از مواد ضد میکروبی در پوشش فراوردههای گوشتی، علاوه بر کاهش جمعیت میکروبی و افزایش کیفیت و ایمنی محصولات، می توان تا حد زیادی استفاده از نگهدارندههای سنتزی و سرطانزا مثل نیتریت را کاهش داد. ترکیباتی را که دارای ...
-
پلیمرها و پلاستیک های بسته بندی زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)به نظر میرسد که امروزه سرتاسر کره زمین با پلاستیک پوشیده شدهاست. تقریباً هر چیزی که میخریم، هر غذایی که میخوریم و بسیاری از نوشیدنیها با پلاستیک بسته بندی شده است. تأثیر مخرب پلاستیکهای ضایعاتی بر روی محیط زیست به ...
-
فنّاوری شناساگر فرکانس رادیویی و کاربرد آن در ردیابی مواد غذایی بسته بندی شده چالش ها و راهکارها
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)بسیاری از کشورها سیستم هایی را جهت ردیابی مواد غذایی درست کرده اند. با این حال سیستم های موجود نیازمند کاغذ و نیروهای انسانی است. همچنین این سیستم ها نمی توانند مبدأ و مقصد مواد غذایی را ردیابی کنند. سیستم شناساگرهای ...
-
کاربرد نانوحسگرها در بسته بندی و نگه داری مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-02-20)فنّاوری نانو با ساخت حسگرها در ابعاد کوچک، بسیاری از شاخص ها را با دقّت بیشتری ارزیابی میکند. نانوحسگرها کاربردهای بسیاری در سه حوزه مهم نانوبیوتکنولوژی(پزشکی، کشاورزی و صنایع غذایی) دارند. فنّاوری نانوحسگرها به عنوان یک ...



