مرور دوره 2, شماره 8 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 16 از 16
| موضوع |
|---|
| RFID [1] |
| اصلاح ویژگیها [1] |
| زنجیره تأمین مواد غذایی و امنیت غذایی [1] |
| زیست تخریب پذیر [1] |
| شناساگر تازگی [1] |
| شناساگر دما- زمان و بسته بندی مواد غذایی [1] |
| شناساگرها [1] |
| صنعت بسته-بندی و صنعت کاغذسازی [1] |
| فنّاوری نانو [1] |
| قابلیت ردیابی [1] |
| محصولات گوشتی و ترکیبات ضد میکروبی [1] |
| نانوحسگر و بسته بندی [1] |
| نشاسته [1] |
| نشاسته و بسته بندی [1] |
| پوششهای خوراکی [1] |
| چسب نشاسته [1] |



